Speltips

Speltips Hearts-Hibernian

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-03 20:45 Spela här

Speltips Hearts-Hibernian
Land: Skottland Liga: Premier League
Odds: 2.20 Speltips: 1
2013-01-03 20:45 Hearts-Hibernian 1 2.20 RalleArvid

Slaget om Edinburgh och för första gången på väldigt länge är det Hibernian som ligger över Hearts i tabellen. Detta är något som jag tror talar väldigt mycket för att ett övertaggat Hearts kommer greja tre pinnar eftersom man vägrar acceptera allt prat som varit på sistone om ett maktskifte i staden.

Hearts är alltså traditionellt sett mycket starkare än Hibs men man är också, trots tabellpositionen (som ljuger en smula) det starkare laget sett till trupp och kvalité bland spelarna. Innan Hibs vann senaste derbyt hade man inte slagit Hearts, varken hemma eller borta på hela 12 raka matcher. Dessutom, de fyra senaste derbyna där Hearts stått som hemmalag har alla slutat med seger för Hearts.

På 8 hemmamatcher har Hearts bara 2 förluster, 1 oavgjord och resten segrar. Hibernian på bortaplan har motsatt form, 9 matcher, bara 2 segrar, 2 oavgjorda och resten förluster.

Det skiljer 6 poäng mellan lagen för tillfället till Hibs fördel men man har en match mer spelad och därför alltså: Om Hearts vinner idag samt den match man har till godo på sina rivaler så ligger man på samma antal poäng och alltså över Hibernian i tabellen.

Med allt detta sagt i en lite kortare rek än vanligt: JA: detta har Hearts väldigt goda möjligheter att vinna. Ja, man BÖR faktiskt vinna ikväll och då är ett odds som lyder över 2.00x väldigt spelvärt i mina ögon.

2.20 för hemmaseger spelas på Ladbrokes .

Lycka till vid rygg lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 03 Januari, 2013, 10:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
woland - 2013-01-03 17:42:32

Var inne på samma spår men Hibernian är för starka för att ta den raka 1an även om oddset är bra. Känns som ett kryss inte är helt omöjligt. Hibs kommer va nöjda med en pinne och Hearts kommer nog inte gå på allt för hårt och riskera nått om det står lika mot slutet. Spelar en liten slant på kryss på Pinnacle till 3.56 och håller tummarna för att du inte ska ha rätt "som vanligt". :)