Speltips Hearts-Hibernian

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-01-03 20:45
Land: Skottland
Liga: Premier League
Odds: 2.20
Speltips: 1
Spela på Speltips Hearts-Hibernian
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på 1
Slaget om Edinburgh och för första gången på väldigt länge är det Hibernian som ligger över Hearts i tabellen. Detta är något som jag tror talar väldigt mycket för att ett övertaggat Hearts kommer greja tre pinnar eftersom man vägrar acceptera allt prat som varit på sistone om ett maktskifte i staden.

Hearts är alltså traditionellt sett mycket starkare än Hibs men man är också, trots tabellpositionen (som ljuger en smula) det starkare laget sett till trupp och kvalité bland spelarna. Innan Hibs vann senaste derbyt hade man inte slagit Hearts, varken hemma eller borta på hela 12 raka matcher. Dessutom, de fyra senaste derbyna där Hearts stått som hemmalag har alla slutat med seger för Hearts.

På 8 hemmamatcher har Hearts bara 2 förluster, 1 oavgjord och resten segrar. Hibernian på bortaplan har motsatt form, 9 matcher, bara 2 segrar, 2 oavgjorda och resten förluster.

Det skiljer 6 poäng mellan lagen för tillfället till Hibs fördel men man har en match mer spelad och därför alltså: Om Hearts vinner idag samt den match man har till godo på sina rivaler så ligger man på samma antal poäng och alltså över Hibernian i tabellen.

Med allt detta sagt i en lite kortare rek än vanligt: JA: detta har Hearts väldigt goda möjligheter att vinna. Ja, man BÖR faktiskt vinna ikväll och då är ett odds som lyder över 2.00x väldigt spelvärt i mina ögon.

2.20 för hemmaseger spelas på Ladbrokes.

Lycka till vid rygg lads!
/@RalleArvid

Spela på Hearts-Hibernian hos Ladbrokes
RalleArvid - 3 Januari 2013 - 10:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
woland - 2013-01-03 17:42

Var inne på samma spår men Hibernian är för starka för att ta den raka 1an även om oddset är bra. Känns som ett kryss inte är helt omöjligt. Hibs kommer va nöjda med en pinne och Hearts kommer nog inte gå på allt för hårt och riskera nått om det står lika mot slutet. Spelar en liten slant på kryss på Pinnacle till 3.56 och håller tummarna för att du inte ska ha rätt "som vanligt". :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: