Speltips Dallas-New Orleans

Sport: Basket
Spelstopp: 2013-01-06 02:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.54
Speltips: 1:a
Spela på Speltips Dallas-New Orleans
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 1:a
2 sköna rekar satt igår med viss flyt men ibland ska man ju ha det också och turen eller skickligheten får gärna fortsätta även inatt.

Tycker mig ha hittat ett bra spel i Dallas Mavericks som har fått tillbaka Dirk Nowitzki efter lång skadefrånvaro. Han har inte riktigt hittat formen än MEN det har sett allt bättre ut för varje match som går och speltiden blir mer och mer.
I senaste matchen mötte man giganten Miami Heat på bortaplan och det såg länge väldigt bra ut och Dirk fick börja på bänken men gjorde en fin insats med 29 minuter och 19 poäng. Dallas ledde nämligen med 100-94 med 3 minuter kvar men tappar mot slutet och får se sig besegrade i OT.

Med Nowitzki i slag så är Dallas ett helt annat lag än man hitils visat. Man har ett overall record på 13-20 men man har ändå 8-6 på hemmaplan och nu med tysken i bättre form. Dallas ser absolut inte ut som tidigare år då man tappat i slagkraft då man tappat tongivande spelare MEN man har rutin i Vince Carter, Dirk Nowiitzki, Elton Brand, Chris Kaman och Shawn Marion och jag tror att det kan börja vända nu och dom har en överkommlig uppgift nu när man möter bortasvaga New Orleans 4-12.

New Orleans har tappat mkt kraft också från senare år och är inte alls det lag man kunde vara med bla Clippers profilen Chris Paul som stora stjärnan. Man har också haft skador på nyckelspelare men man börjar se ljuset i tunneln även här när lagets stjärna Eric Gordon som missat första 29 omgångarna med ett skadat knä men som nu börjat trampa igång MEN missade senaste matchen pga reaktion så det är osäkert om han spelar inatt mot Dallas.

Nu måste Dallas helt enkelt visa vad man går för och känslan är att man tar hem det här efter ett par fina insatser på senare tid. Man har också i dom senaste matcherna mött bla, Miami, Oklahoma, San Antonio, Denver och Washington.

Känslan säger Dallas och ett fint inside tips från brorsan direkt från Miami säger att Dallas pratas det mkt om att man är på gång nu när Dirk är tillbaka och ev på allvar.

Bästa odds får man på Betsson 1.54 på raka ettan är godkänt för denna match som Dallas borde vinna och komma på spåret igen.

// Iverson
Spela på Dallas-New Orleans hos Betsson
Iverson - 5 Januari 2013 - 17:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
woland - 2013-01-05 23:57

Bra rek! Hade ryggat men oddset verkar vara nere runt 1.4 och det känns lite för lågt.

Iverson - 2013-01-05 18:30

Självklart ska jag inte glömma Dallas skytt O.J Mayo som snittar 18.3 och kastar många 3 poängskast per match. Snitt 6-10 skott per match, sitter dom och det stämmer så ska detta inte vara ett problem.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: