Speltips

Speltips Oxford-Burton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-01-29 20:45 Spela här

Speltips Oxford-Burton
Land: England Liga: League 2
Odds: 2.10 Speltips: 1
2013-01-29 20:45 Oxford-Burton 1 2.10 RalleArvid

En hel del spännande matcher i Premier League under tisdag-onsdag. Dock finns det, förutom det som redan är täckt, inte mycket av ”säkra” kort att lira under tisdagen i högsta divisionen. Båda över-spel, raka vinnare och blgm-spel känns oerhört dodgy om jag ska vara ärlig. Istället har jag hittat en intressant vinnare lägre ned i divisionerna, jag menar, det gick ju så bra i helgen med FA-cupen när de lag från de lägre divisionerna gav mig fina slantar tillbaka.

I ligan har Oxford bara en förlust på sina 8 senaste hemma. Man möter nu Burton, som förvisso är otroligt starka hemma men exakt lika svaga borta som man är starka hemma. Burton har inte gjort mål borta på tre matcher och deras senaste 5 matcher ser ut som följer:

1-0 (förlust)
2-0 (förlust)
3-0 (förlust)
3-2 (förlust)
1-1 (oavgjort)

I de tre senaste inbördes på Oxfords hemmaplan har man två segrar och en oavgjord. Burton ligger 7 poäng före Oxford i ligan men det med två matcher mer spelade och det betyder att denna drabbning betyder en ordentlig möjlighet för Oxford att blanda sig i striden kring uppflyttnings-kvalet. Om tre poäng tas i denna drabbning och om resultaten går deras väg i övrigt ligger man bara 2 poäng ifrån det kvalet. Man har en respektive två matcher till godo på de flesta lagen över sig men blir det inte tre poäng här halkar man trots det efter ytterligare.

Oxford har bara spelat 12 hemmamatcher mot Burtons 15 och matchen nu är en fin chans mot ett svagt bortalag i Burton (ligger trots sin fina ligaposition sammanlagt som näst sämsta bortalag i hela divisionen).

Om ni, som jag, tror att Oxfords fina hemmaspel håller i sig samt att Burtons dåliga bortaspel därmed även det håller i sig så betalar Ladbrokes 2.10 för den raka 1:an. Ptja, varför inte?

Lycka till lads!
/@RalleArvid

RalleArvid - 28 Januari, 2013, 22:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!