Speltips

Speltips Chelsea-Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-09 16:00 Spela här

Speltips Chelsea-Wigan
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.93 Speltips: 1 -1.5
2013-02-09 16:00 Chelsea-Wigan 1 -1.5 1.93 RalleArvid

Okej, så här: Chelsea är ett absolut sjunkande skepp på alla plan, det är hål i fören och på styrbord och överallt däremellan, ingen tvekan om det. Värvningen av Benitez, som jag snuddat mer extensivt vid tidigare, är lika bra som Torres form för två månader sedan. Allt är åt helvete där: MEN….

…man är ett så fruktansvärt mycket bättre lag än vad Wigan är. Visst, fansen, och kanske till och med ägaren har med ett litet guilty plessure sett Chelsea förlora under Benitez ledning, men nu har man så pass dålig kurva att till och med Champions League-platsen är hotad, för första gången denna säsong (jag, man inledde ju säsongen skarpast av alla). Nu har man inte råd med mer förluster och klaver-tramp. Sympatier hit och sympatier dit men Chelsea MÅSTE hitta en väg att säkra en CL-plats inför nästa säsong och då måste man helt enkelt göra sejouren kort med ett lag som Wigan, framförallt på hemmaplan.

Wigan fightas visserligen för att stanna kvar i top-flighten men frågan är vilken klubb det är allvarligast för: Chelsea med världshistoriens kortaste tänk att missa CL eller Wigan med världens mest långsiktiga tänk att åka ur?

En liten egen-snickrad statistik H2H:

Trupp-kvalité: Chelsea 8 - Wigan 3
Form: Chelsea 5 – Wigan 5
Hemmaplan: Chelsea 10 – Wigan 0
Motivation: Chelsea 9 – Wigan 9

Visst, jag är faktiskt inte den första som kräks av förvåning om Wigan plockar en pinne här men om sanningen ska sägas så blir jag faktiskt ganska förvånad om Chelsea inte tar sig samman och springer iväg det här med tre poäng i sin Kensington-sydda Prada-väska (och det tack vare minst en tvåmålsseger).

Chelsea med HCP – 1.5 spelas till godkända 1.93 på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RallerArvid

RalleArvid - 08 Februari, 2013, 21:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
MadGames - 2013-02-09 02:14:26

Rygg, men endast om Torres börjar på bänken.