bet365 livestreamar matchen.

Sevilla har nu även gjort sitt i den inhemska cupfotbollen efter att man bara fick 2-2 hemma mot Atletico Madrid. Nu visade man dock upp en offensiv som var värd mer än bara två gjorda mål och det skvallrar också en hel del om att man faktiskt är på rätt väg efter en blytung höst. Tränarbytet från Michel till Unai Emery har helt klart givit en önskad effekt och nu finns det bara ett enda mål med den kvarvarande säsongen: Att inleda en ursinnig jakt på en Europa League-plats.

Första hindret är Celta Cigo. Ett lag som på bortaplan påminner om yra höns. Eller som slaktade höns, kanske en mer rättvis benämning.
13 spelade matcher. En vinst. En oavgjord. Elva förluster. Det är siffror svåra att snacka bort.
Sevilla kommer till spel med sina tunga pjäser framåt, vilket på hemmaplan betyder målgaranti. Man har efter nyår en helt annan tyngd i spelet och skapar väldigt många chanser, och nog borde man mot ligans absolut sämsta bortalag kunna måla vid minst två tillfällen?

Nu litar jag inte riktigt fullt ut på laget defensivt. Och med tanke på att Celta Vigo kan ha fått en liten nytändning med en ny tränare så känns hcp-spelet inte helt tryggt. Att gästerna i ett desperat försök framåt på tilläggstid snubblar in en reducering, det är något man helst vill undvika. Men med spelet Sevilla över 1,5 mål så kan det scenariot istället skrattas bort.

Matchen sänds även hos bet365 ikväll.

This is the stats tab
This is the post tip