Jag tänkte bara reka ett litet snabbt spel i svenska handbollen mellan Hammarby - Ystad.

Hammarby har gått från jättedålig start av säsongen till att börja arta sig mer och mer och kämpa sig fram mot ett slutspel. Fomen har dock kommit av sig och inte nog med det så har även ekonomin börjat strula igen. Elitlicensen är hotad och fullt fokus att lyckas betala ut löner osv är i fullgång.
Man befinner sig på en åttonde plats med 1 poäng före 9an Redbergslid.
Laget har på dom 5 senaste 2 segrar och 3 förluster. Man har dock 2 raka nederlag för stunden. Senast föll man med 32 - 27 borta mot Drott och innan det föll man med 24 - 29 hemma mot just Redbergslid.

Ystad har kommit igång ruggigt bra på slutet och tar poäng i varje match känns det som. Det är ett bra go i laget då man har tagit poäng i dom 5 senaste matcherna och har 3 segrar och 2 två oavgjorda som facit på det. Senast vann man mot IFK Skövde med 27 - 25 i hemmahallen. Innan dess har man lyckats kryssa borta mot serietvåan Lugi 22-22 och hemma mot seriefyran Kristianstad med 24-24.
Laget jagar sig uppåt i tabellen och ligger på en sjätteplats på 34 poäng med endast 3 poäng upp till andra platsen. Vinst är ett måste idag då Drott lär vinna borta mot Västerås/Irsta.

Hammarby har ganska bra hemmastatistik med 8 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster.
Ystad har 6 vinster, 5 oavgjorda och 2 förluster på bortaplan.

Det kommer nog vara ett bra tryck i arenan idag och räkna med laddade spelare då det är en viktig match för båda lagen.
29 - 13 senast lagen möttes till Ystad favör!

Jag spelar 2an till 2.10 på Betsafe .

Matchstart 19:00.

This is the stats tab
This is the post tip