Förra reken mellan Nottingham Forest och Ipswich satt fint, hoppas många ryggade! Nu är det dock dags för CL.

Mötet mellan PSG och Valencia kommer definitivt bli intressant, hur kommer PSG prestera utan Zlatan och Verratti? Tillräckligt för att vinna mot Valencia är jag säker på. Valencia har inte preserat så bra på sistone då man endast fick 2-2 på hemmaplan mot rivalerna Levante trots en ledning med 2-1 och farliga målchanser i hela matchen bestämmer man sig av någon anledning att gå upp flera man i anfallet i slutminuterna som resulterar i att Levante kan kontra in ett kvitteringsmål, ostabil försvar hos valencia helt enkelt. Det såg vi även i första mötet mellan PSG och Valencia då matchen lika gärna kunde slutat 4-1 om PSG förvaltat sina lägen.

Då kommer vi till tipset då, anledningen till att 2-3 mål sitter är för att det är det vanligaste antal mål i stormatcher, och kollar man på alla slutspels möten i Champions League denna säsong så har varje möten slutat med 2 eller 3 mål förutom i Borussia Dortmund matchen mot Shakhtar (2-2). PSG kommer försöka trycka in ett mål tidigt för att lätta på pressen och Valencia kommer satsa offensivt för att ha nån chans för att avancera, dock så tror jag att Thiago Silva har bra ordning på försvaret och man släppte endast in ett mål förra mötet och det var utan Thiago Silva. Troligt resultat för detta mötet är 2-1 eller 1-1 om Ancelotti inte kör med nån superoffensiv taktik vilket är högst osannolikt.

2 eller 3 mål till 2.00 odds på bet365 är helt klart ett bra värde enligt mig och jag kommer satsa på detta med medelinsats!

Följ mig gärna på twitter, @hepatit365 för fler reks!

EDITERAD 2013-03-07 23.49:00

This is the stats tab
This is the post tip