Speltips

Speltips Everton-Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-09 13:45 Spela här

Speltips Everton-Wigan
Land: England Liga: FA Cupen
Odds: 2.10 Speltips: 1 -1.5
2013-03-09 13:45 Everton-Wigan 1 -1.5 2.10 RalleArvid

Jag var inne på detta i en tidigare omgång av FA-cupen denna säsong: Everton är titelhungrande. En anrik förening i det senare skedet av en anrik turnering med många spelare samt en manager som är väl införstådda med magin och betydelsen av FA-cupen. Tyvärr (måste jag säga då jag finner klubben sympatisk) verkar det som det kanske inte heller i år kommer bära mot någon fjärdeplats i ligan för Everton trots en magisk start. Vad kan då passa bättre än att få chansen att spela en FA cup-final på Wembley?

Wigan ligger, som vanligt, väldigt pyrt till i ligan och det vore nyttigt för fotbollen i England om de äntligen rök ur finrummet där man inte hör hemma, för den åsikten har jag ”plenty of ammunition” att backa upp med.

Självklart kommer de spelarna som kliver ut på Goodison på lördag förmiddag göra allt för att vinna, det är bara det att de spelare som kliver ut i Wigans dräkter på lördag inte kommer vara de spelare som tränare Martinez anser vara de bästa han har till sitt förfogande. Han har redan öppet deklarerat att ”han kommer ge andra spelare chansen” (läs; ”kommer ge RESERVERNA chansen”. Jag klandrar han inte för det utan förstår fullständigt hans tänk. Att klara sig kvar i Premier League är så oerhört mycket viktigare än att klara sig kvar till nästa omgång i FA-cupen där det förmodligen ändå kommer bli pisk.

Jag hade tyckt att Everton-seger med 2 eller fler måls marginal hemma i sin borg mot Wigan hade varit ett bra spel även med andra förutsättningar. Nu när tunga aspekter dessutom även i större utsträckning talar för Everton känner jag mig ännu mer trygg i de tankarna.

Everton förlorade hemma mot Chelsea strax före nyår, förutom det har man inte förlorat på Goodison på så många matcher att inte ens fyra händers fingrar räcker till för att visa antalet. På de sex senaste matcherna i detta möte hittar vi dessutom 5 Everton-segrar. Ja, detta känns bra hur man än vrider och vänder på det.

2.10 på bet365 .com för hcp-1.5 på Everton är taget.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 08 Mars, 2013, 13:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-09 13:22:55

Everton: Mucha, Baines, Coleman, Heitinga, Distin, Mirallas, Neville, Osman, Pienaar, Fellaini, Jelavic

Wigan: Robles, Kone, Alacaraz, Boyce, Beausejour, Scharner, Figueroa, McCarthy, Maloney, Gomez, McManaman.

Luhrmann - 2013-03-08 19:38:27

Hej RalleArvid, tack för dina fina rekar. Jag undrar om du har något spreadsheet man kan följa?
Cheers

Jonas O. - 2013-03-08 13:41:08

Bra rek. Rygg.