Speltips Udinese-Bologna

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-03-30 15:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 2.10
Speltips: 1
Spela på Speltips Udinese-Bologna
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Udinese föll rättvist i den svåra bortamatchen mot Catania för två veckor sedan men laget var till stor del ursäktat då eftersom man saknade hela åtta spelare till följd av skador och avstängningar. Landslagsuppehållet kom sedan lägligt sedan för dess del och nu är nyckelspelaren Di Natale samt Lazzari, Basta och Pasquale skadefria och disponibla för spel igen. Tillbaka efter avstängning är trion Domizzi, Heurtaux och Maicosuel och i dagsläget saknas endast långtidsskadade Pinzi.

Bologna visade strålande form i några matcher innan uppehållet. Laget räckte förvisso inte riktigt till mot Juventus senast men innan dess besegrade man Inter, Cagliari och Fiorentina. Till dagens match är man dock klart försvagat på mittfältet då både tongivande Diamanti och viktige Diego Pérez är borta.

Udinese är högkapabelt i ljusa stunder och man har endast förlorat en match hemma på Friuli den här säsongen. Nu har tränaren Guidolin i princip hela truppen att tillgå igen och ett normalt sett bortasvagt Bologna som dessutom saknar ett par viktiga kuggar torde få det kämpigt här. Ettan känns stark och
2,10 hos William Hill är bra betalt.
Spela på Udinese-Bologna hos William Hill
Kallberg - 30 Mars 2013 - 03:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: