Speltips

Speltips IFK Norrköping - Djurgårdens IF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-04 17:30 Spela här

Speltips IFK Norrköping - Djurgårdens IF
Land: Sverige Liga: Svenska cupen
Odds: 1.9 Speltips: Över 10 hörnor
2013-04-04 17:30 IFK Norrköping - Djurgårdens IF Över 10 hörnor 1.9 Polsater

Väntar mig två jämna och oförutsägbara matcher i dagens kvartsfinaler i Svenska cupen. Har dock hittat ett spel som känns bra och det är över 10 hörnor (asian) mellan IFK Norrköping och Djurgården på bet365 . Spelet voidas om det skulle bli tio hörnor.

Baserar mitt spel mest på känsla idag. Det är två offensiva lag som redan från start kommer anfalla för att trycka in bollen. Vinna eller försvinna gäller. Båda satsar på cupen för att nå till Europa och kommer med bästa möjliga lag. Norrköping saknar sin målvakt David Mitov Nilsson, vilket dock inte borde påverka detta spel särskilt mycket.

Djurgården lär spela med offensiva yttrar i Oyal och Tibbling (som alltså fått spela i denna något ovana position på försäsongen). Bakifrån fyller gärna Arvidsson och Nymann på.
Norrköping har Smedberg som smaskar in inlägg från höger och förmodligen tekniske Christopher Telo till vänster.

Jag tror som sagt på en öppen match där båda lagen kommer anfalla för att få första målet. När det kommer lär det bli en hård press ända in i kaklet från motståndarhåll och det brukar betyda hörnor. Ni får lita på min känsla idag, jag spelar detta strax under medelinsats.

JOBBA!

EDITERAD 2013-04-04 19.23:17

Polsater - 04 April, 2013, 19:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!