Nu har det blivit dags för slutspel i Australien och den första matchen spelas mellan Melbourne Victory och Perth Glory.

Melbourne Victory är ett offensivt glatt lag som faktiskt gjorde flest mål i ligan - tillsammans med Central Coast. Laget har flera vassa spelare där uppe, Rojas, Flores, Thompson och Nabbout är väldigt bra för den här ligan.

Eftersom defensiven inte fungerat så bra kom man inte etta, utan man slutade på en finfin tredje plats.

Perth Glory är ett medelmåttigt lag som alltid håller sig någonstans i mitten. Man lever mycket på anfallaren Smeltz som är en oerhört duktig och erfaren spelare. Defensivt sett har man varit OK denna säsong, det gick bra till en början men efter halva säsongen började gå snett och man har släppt in mål i nästintill varje match sen dess.

Det blev en sjätte-plats för de lila och man hade nog kommit högre upp om inte Smeltz hade varit mycket skadedrabbad under säsongens gång.
Just Smeltz har missat lagets två senaste matcher, men räknas vara fit for fight i denna match.

Melbourne Victory är ett klart bättre lag, vilket tabellen själv säger, och ska nog kunna vinna detta. Men senast man möttes, för bara någon vecka sedan vann Perth Glory med 3-2, så man vet aldrig. Därför väljer jag att spela att hemmalaget gör över 1.5 mål som finns till ett helt OK odds, 1.66.

Andra intressanta spel:
Melbourne Victory + Ö 2.5 mål @ 2.50
Över 2.5 mål i matchen @ 1.72

Rygga på egen risk och ett stort lycka till vid rygg!

/Master

This is the stats tab
This is the post tip