Speltips

Speltips Norwich-Swansea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-06 16:00 Spela här

Speltips Norwich-Swansea
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.10 Speltips: Ö2.5
2013-04-06 16:00 Norwich-Swansea Ö2.5 2.10 RalleArvid

Med 8 raka satta rekar på 6 raka matcher är det med gott självförtroende jag återigen går in i en Premier League-helg. Lite tunt utbud under lördagen men givetvis ska vi hitta något lördagsgodis trots det. Härligt dessutom nu när alla sporter och säsonger flyter in i varandra och underbart med alla rekar och all aktivitet på planket.

7/8 omgångar kvar i England och mycket ödesmöten där nästan samtliga matcher har nedflyttningskandidater inblandade, ja nästan alla lag i hela Premier League riskerar ju faktiskt att åka ur så det är inte så konstigt kanske.

Norwich – Swansea vid 16.00 och det är två lag med bedrövlig närform och där man framförallt har haft svårt att hitta nätet på sistone. Efter en succéartad start på säsongen är Norwich nu inblandade i bottenstriden efter att man är näst sämsta laget i ligan sett till de 15 senaste omgångarna. Visst, man har ”bara” förlorat 7 av dessa men man har även bara 2 segrar och på tok för många kryss för att ligga på säker mark.

Swansea gick in lite i väggen efter en fantastiskt fin vårsäsong och sedan framförallt segern i ligacupen. Den titeln tillsammans med att kontraktet redan var säkrat har gjort att man nu har tre raka förluster och endast två gjorda mål på dessa tre.

MEN: ni som känner mig vet att jag inte låter mig luras av resultat utan att dyka ned och syna dem på djupet. Swansea har mött Spurs, Arsenal, West Brom och Newcastle i de senaste matcherna efter cup-vinsten. Inte det lättaste spelschemat och nu tror jag man ser sina chanser att åter hitta självförtroende och spelglädje. Dessutom: i 5 av Swanseas 7 senaste har det blivit fler än 2.5 mål.

Norwich bör försöka gå för en seger och slita sig bort från målsnåla kryss som inte leder mot säker mark innan det är för sent. Dessutom har de flesta målsnåla matcher som laget varit inblandat i kommit mot motstånd som inte bjudit till och som själva haft ångestladdade positioner i de lägre regionerna av serien. Nu möter man ett avslappnat Swansea som säkert kommer försöka spela lite trevlig fotboll.

Vidare: I senaste fyra mötena lagen emellan har det blivit minst tre mål, dessutom har bara en match lagen emellan på de senaste 7 slutat med mindre än 3 mål. Ta en titt på dessa resultat:

3-4
2-3
3-1
3-0
2-0
2-1
2-3

Visst, statistiken sett över hela säsongen vad gäller antal mål i lagets matcher talar inte för mitt spel. Det är något spelbolagen verkligen har snappat upp och oddset är aningen högt för detta spel, Över 2.5, som jag faktiskt ser ha väldigt goda möjligheter att gå in.

Över 2.5 finns till 2.10 på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArivd

RalleArvid - 05 April, 2013, 20:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!