Speltips Häcken - DIF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-14 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.27
Speltips: X2
Spela på Speltips Häcken - DIF
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på X2
Dagens allsvenska omgång består inte av några höjdarmatcher i den mån det faktiskt existerar i allsvenskan. Den match jag valt att lägga fokus på är Häcken - Djurgården där det känns som att Djurgården, med en "måltorka" sedan träningsmatchen mot Kalmar (2 ½ match sedan), kommer sätta 1-2 kassar. Det ska nämnas att i matchen mot Mjällby presterade Djurgården betydligt bättre än vad resultatet lämnade dem efter 37 min. Både Erton och Oyal var på hugget och inför dagens match mot Häcken känns det som att DIF är mer peppade än någonsin, dels för att bryta måltorkan men även för att visa fansen och övriga åskådare att de är ett gäng att räkna med i år. Erton vet vi är en spelare som har kvalité gällande avslut men även som spelfördelare vilket även satt ganska stor press på honom inför denna säsong.

Häcken sitter lite grann i samma sits, de har de senaste säsongerna haft utomordentligt bra anfallsspel med målsprutor som Waris och Mathias Ranegie i trupperna. Makondele har också varit den spelare som assisterat många mål men har i början av denna säsong (och försäsong) inte lyckats och varit lite osynlig. I år har Häcken El Kabir, som hade en tuff period i Calgari för att sedan återvända till Allsvenskan. El Kabir är en spelare som håller hög klass och inte nog med det kan han göra mål från alla lägen. Han bidrar även med sitt aggressiva presspel till att vara en anfallare som inte är feg för att arbeta för sina lagkamrater. Med detta sagt tror jag att El kabir är en värdig ersättare till Waris men kommer nog inte sätta lika många kassar denna säsong. Vi kommer troligtvis få se en hel del assist.

Med ett Häcken som inte riktigt kommit igång ännu och ett Djurgården som bara fick 37 minuter i förra omgången tror jag att matchen kan bli ganska öppen, detta åt Djurgårdens fördel som kan ta med sig ett poäng hem till Stockholm.

Mitt bet blir X2 till ganska generösa oddset: 2,27.

EDITERAD 2013-04-14 13.48:42
Spela på Häcken - DIF hos Betsson
Spela nu
wiss- - 14 April 2013 - 13:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Troy_Archer - 2013-04-14 15:07

Har lirat BLGM till 2ggr på bet365.
Lycka till!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: