Speltips

Speltips Häcken - Mjällby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-21 17:30 Spela här

Speltips Häcken - Mjällby
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,025 Speltips: 1 ( Asian -1
2013-04-21 17:30 Häcken - Mjällby 1 ( Asian -1 2,025 Polsater

Härligt flyt med två raka rekar där känslan pre-game varit den rätta.

På söndagen väljer jag att spela Häcken -1 asian, alltså void vid uddamålsvinst för Häcken, vinst om Häcken vinner med två eller fler. Allt annat innebär förlust.

Har idag varit i kontakt med Häckens Björn Anklev och pratat lite om läget i Häcken. Alla spelare ska enligt honom finnas tillgängliga för spel. Senast satt Oscar Lewicki på bänken för första gången i år. Enligt Anklev har han tränat på bra den senaste tiden. Kan han spela är det ett jätteplus för Häcken. Problemet i de matcherna när Häcken varit dåliga har varit passningsspelet. Där fyller Lewicki en viktig funktion.

I skrivande stund har Mjällby inte släppt en trupp. Pär Ericsson saknas dock alltjämt då han är långtidsskadad.

Häcken har spelat en match av fyra hemma på Rambergsvallen i år, då blev det storseger 4-0 mot Djurgården. Tror det kommer något liknande på söndagen. Ni som hängt med vet att jag uttalat mig kritiskt mot Mjällbys trupp tidigare. Nu har laget imponerat med två raka segrar (hade kunnat vara tre om de fått spela klart mot DIF?). Tror det gör att det finns en viss liten mättnad hos bortalaget. Kan inte se att de skulle ta tredje (fjärde) raka borta mot Häcken i detta läge.

Samtidigt gjorde Häcken en usel match borta mot Öster och borde rimligtvis vara rejält revanschsugna. I grunden ska det vara klasskillnad mellan lagen och jag hoppas Häcken kan bjuda på en klassisk Häcken-överkörning. Att jag väljer asian -1 är för att oddset är så pass högt att jag tycker det känns bra att ligga lite safe. Skulle egentligen rekat -1,5 då jag ser det som troligt. Vinner Häcken brukar man ofta göra det med två,tre bollar då laget alltid blåser på framåt.

Väderleksrapporten ser bra ut (10 grader och ingen nederbörd).

Spelar Asian -1 till en bit över medelinsats. Häcken asian -2 (void vid tvåmålsseger) får en liten slant också till 4,4.

Kommentera gärna nedan eller på Twitter (@nokkan21). Trevlig lördag!

Polsater - 20 April, 2013, 19:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hue - 2013-04-21 13:03:22

Jag snackade med en MAIF-spelare (vill inte gå ut med hans namn) igår, han är just nu skadad och kommer inte lira idag. Han rekommenderade faktiskt exakt detta spel..

Polsater - 2013-04-21 01:00:15

Mitchx//
Förstår din kommentar. Jag baserar mitt spel på min känsla inför matchen, sen är det kanske inte så att jag för fram det tillräckligt tydligt. Iblandär det statistik och ibland känsla. Jag tror mycket på spelet i alla fall. Vi får se hur det går.

Mitchx - 2013-04-21 00:49:01

Jag håller med om att Häcken är ett bättre lag. Iaf på pappret. Jag tycker dock att du inte har mycket att gå på när du skriver att Häcken vunnit stort mot Djurgården. Vilka har integjort det. Allt annat har ju blivit fiasko för Häcken och Mjällby tog sin första seger någonsin i allsvenskan mot Helsingborg borta. Hur många lag kommer vinna på Olympia?
Mjällby är ju ett lag som spelar utan press i medgång medan Häcken har fått en kass start och bitarna inte har fallit på plats. Jag tycker inte du i din rek lyckas motivera spelet bra.
Den energi man kunde tro Häcken fick av segern mot Djurgården märktes inte av i matchen efter.

Polsater - 2013-04-20 22:42:39

Freppo/
Förlåt, slarvigt uttryckt av mig. Menade att det är skönt att hitta vinnande spel efter en tid av MYCKET stolpe ut på många olika sätt.

Mättnadskänslan ja, det jag menar är att inte många tar 3 raka segrar i AS. AttMjällby skulle göra det tror jag inte. Häcken ska ju vara ett bättre lag och oddset är lite för högt tack vare respektive lags inledning

Freppo - 2013-04-20 22:08:22

Det gör mig lite fundersam när en RoK-rekare tycker att han har ett härligt flyt när man satt två raka rekar?!? Det måste betyda att du i normala fall förlorar minst vart annat spel. När du då rekar en match precis över 2 i odds ringer en liten varningsklocka.
Tack men jag avstår, som du skriver har Mjällby varit bra och att det skulle infinna sig någon sorts mättnadskänsla i omgång 5 låter inte så troligt.
Men lycka till med ditt spel!