Speltips

Speltips Dortmund vs Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-24 20:45 Spela här

Speltips Dortmund vs Real Madrid
Land: EU Liga: CL
Odds: 2.75 Speltips: 2
2013-04-24 20:45 Dortmund vs Real Madrid 2 2.75 TheMechanic

Lite ojämn form på mig men skulle du haft ryggat mina 11 senaste rekar med insatsen 1000 kr hade du gått + 9 000 kr.

Var helt fel ute med Barcelona igår, Bayern München hade gjort sin läxa och spelade riktigt jävla bra, nyckeln till deras seger låg i fysiken - man sprang mer, man var starkare i varje duell, man stod upp för varandra i presspelet och det som imponerade mig mest var hur tight man var i lagdelarna både i längd och bredd.
Förstod mig inte riktigt på Villanovas laguttagning, hade personligen spelat med
Fabregas istället för Sanchez, hade personligen spelat Abidal istället för Batra. Kanske smart att vara efterklok men ingen av Sanchez eller Batra har rutin från spel mot de bästa lagen i Europa och det är otroligt viktigt.

Men nya tag idag och idag spelas Real Madrid med insatsen 1000 kr (som vanligt :D) till det fina oddset 2.60

D.Lopez
Ramos-Pepe-Varane-Contreao
Khedira-Alonso
Di Maria-Özil-Ronaldo
Higuain

Weidenfeller
Piszczek-Hummels-Subotic-Schmelzer
Gundogan-Bender
Kuba-Götze?-Reus
Lewandowski

Enligt rapporter fr. Dortmunds svenskafans sida kommer Großkreutz att starta istället för Reus för att stabilisera laget...

Varför vinner Real Madrid?

- Real Madrid är tillsammans med Bayern München det vassaste laget i sista tredjedelen, man går på mycket avslut, mest avslut i hela turneringen.
- Samtliga av Dortmunds mål mot Real Madrid har gjorts pga. Real Madrids individuella misstag. Det vet Mourinho om. Vid 1 av fallen var det Pepe i uppspelsfasen, vid de 3 andra var det Arbeloas fel; vid 2 tillfällen står han fel positionsmässigt och han hänger inte med rent snabbhets/tempo-mässigt och vid det sista tillfället pressar han inte inläggaren som får stå och mata in ett perfekt inlägg.
- Real Madrids deffensiv är komplett; Mourinho har fått ihop ett riktigt jävla bra deffensiv; Diego Lopez är ett djur där bak och Ramos-Pepe-Varane-Contreao är dynamiska och fysiska i sitt spel. Förlorar sällan, nästan aldrig en mot en dueller.
- Real Madrid har galet vassa yttrar som har övertag på alla ytterbackar de möter; Cristiano Ronaldo och Di Maria kommer få sina lägen, kan inte se att Schmelzer och Piszczek ska kunna stå emot i 90 minuter. Fr. tror jag att Piszczek får det svårt, han har gått lite trögare nu i slutet av säsongen, inte samma finess och styrka som tidigare.
- Hur är Dortmunds form egentligen? Dortmund hade svårt mot Malaga i två möten, ett Malaga som Real Madrid år efter år kör över i ligaspelet. Jag har en känsla av att Dortmund har gått ner sig och Real Madrid höjt sig efter mötena i gruppspelet.
- Hur mycket har "Götzefallet" påverkat Dortmunds trupp? kommer han att få spela? Vill killen ens spela en CL final mot sin framtida klubb? liksom wtf? hur gör man i ett sådant läge. Hade jag varit Klopp hade jag bänkat Götze.
- RUTIN! säger det ännu en gång, det är så otroligt viktigt i denna turnering, Dortmund har ingen spelare som spelat semifinal i CL, DET HAR Real Madrid.
- C.Ronaldo - världens kanske målfarligaste spelare - minsta lilla yta på offensiv plan och det kan smälla till. Bästa skottet i världshistorian?

Tror inte att Real Madrid krossar Dortmund som Bayern gjorde med Barcelona igår men jag tror att man vinner ganska enkelt. Mourinho vill att man avgör mötet direkt så räknar med ett Real Madrid som startar med växel 6 för att göra ett tidigt ledningsmål, för att sedan gå ner och kontringsspela sönder Dortmund.

1-3 efter mål av Ronaldo, Higuain, Ronaldo och ett tröstmål utav Lewandowski i slutet av matchen.

/TheMechanic

TheMechanic - 24 April, 2013, 11:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!