Efter att ha läst igenom lite inför den här matchen har jag insett att jag nästan skulle kunna kopiera min första rek rakt av och applicera här. Det tänker jag dock inte göra, trots att det mesta är identiskt.

Ni fick en liten del av förutsättningarna inför matchen i mitt senaste blogginlägg och där framgår det tydligt att denna match är extremt viktig för Pacers. Det är slutspel och semifinal vilket naturligtvis betyder att alla matcher är viktiga, men just idag känns det som att Pacers befinner sig i samma sits som Grizzlies gjorde igår. Även om förlust inte innebär eliminering (skulle då bli 3-1) spelar Pacers för att vinna eller försvinna ikväll. 3-1 mot Heat går troligen inte att hämta upp och detta prekära läge innebär naturligtvis att Indiana kommer vara taggade till tusen inför sin hemmapublik men precis som igår tror jag inte det räcker. Precis som Grizzlies är även Indiana statistiskt bättre än sina motståndare defensivt, men det hjälpte inte Grizzlies igår och jag tror inte det kommer gynna Indiana heller. Om LBJ vill göra poäng, gör han det. Oavsett motstånd. Något annat som talar för Miami är att de har vunnit alla sina bortamatcher i slutspelet hittills (5 av 5)

Någon kommenterade på min rek igår om att motivationsargumenten även gick att vända på till Grizzlies fördel och det har h*n givetvis rätt i. Pacers kommer också kriga för sina liv samtidigt som Miami inte är piskade att vinna. Det var dock inte Spurs heller men mitt spel grundades främst på att San Antonio i grunden ÄR ett bättre lag än Memphis, och detsamma gäller även inatt.

EDITERAD 2013-05-28 18.04:03

EDITERAD 2013-05-28 19.39:06

This is the stats tab
This is the post tip