Speltips

Speltips Vitryssland-Finland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-11 19:00 Spela här

Speltips Vitryssland-Finland
Land: Internationellt Liga: VM-Kval
Odds: 1.77 Speltips: X2
2013-06-11 19:00 Vitryssland-Finland X2 1.77 RalleArvid

Vitryssland är oerhört kryssbenägna, framförallt på hemmaplan. I princip varannan match man spelar kryssar man, oavsett motstånd. Finland har under många år varit på stadigt uppgående utan att aldrig riktigt nå ända fram.

Då man finner sig ligga efter två lag som Spanien och Frankrike har man inte speciellt mycket att hoppas på heller denna gång vad gäller avancemang men tredjeplatsen både innehar man och kommer man förmodligen knipa.

Nu möter man jumbon i gruppen som har fyra förluster och en vinst på fem matcher. Finland har två kryss och en seger samt en förlust på sina fyra inledande matcher. Jag är inte säker på att det kommer bli den mest välspelade matchen i historien och Vitryssland är inget lätt ställe att åka till även om man har en marginellt starkare trupp.

Finland vann senaste mötet lagen emellan när matchen spelades i vårt grannland med 1-0 efter mål i andra halvlek av en välbekant Kasper.Vitryssland har bara en seger på hemmaplan på sina senaste 6 matcher och inte heller ikväll tror jag det blir några tre poäng. Krysset ligger nära till hands och en liten slant slängs in på det raka krysset till 3.30x.

Skador och avstängningar:
Finland:
Högerbacken Kari Arkivuo och mittfältaren Teemu Tainio missar matcher på grund av skador. Mittbacken Markus Halsti är borta på grund av avstängning. Det är Finlanfs tre förändringar mot matchen mot Vitryssland hemma.
Kommer åter från avstängning: Niklas Moisander, mb.
Vitryssland:
Ingen uppgift.


Huvudspelet blir dock till 1.77x för X2:an som jag tycker jag är klart spelvärt här. Det finns på bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 11 Juni, 2013, 12:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jarelind - 2013-06-11 13:12:26

Toivio, Eremenko, Väyrynen, Porokara, Kuqi ska väl också vara borta, om jag läst rätt ..?