Speltips

Speltips F.Mayer - L.Mayer & Llodra - Matosevic

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-06-12 14:00 Spela här

Speltips F.Mayer - L.Mayer & Llodra - Matosevic
Land: Tyskland Liga: Halle
Odds: 1,86 Speltips: F.Mayer & Llodra
2013-06-12 14:00 F.Mayer - L.Mayer & Llodra - Matosevic F.Mayer & Llodra 1,86 Poldan

Michael Llodra ska ju spöa Matosevic rätt hårt. Allt är upp till fransmannen som inte ens behöver komma upp i särskilt hög nivå för att ta sig vidare.

Llodra är som bekant utomordentligt duktig nätspelare och har några riktigt bra serve-varianter som i princip är otagbara. I den här matchen tror jag att Marinko får stora problem. Dels för att han servar för löst och så fort Llodra får chansen kommer han springa fram på nät och stressa australiensaren – och det är knappast Murrays passerslag som väntar. Matosevic stod för en medioker insats när han blev pressad i första set av högt rankade Nielsen samtidigt som Llodra hade volley-lekstuga med Andujar.

Llodra till 1,43 känns bra.

Sen till Mayer-mötet. Florian spelar på hemmaplan och vann oväntat stort i förstarundan mot Fischer. Han ställs mot argentinaren Leonardo Mayer som vann mot Jan-Lennart Struff enbart för att tysken totalchoka i matchens alla viktiga bollar. Struff hade 5-2 i första och en handfull setbollar som han tappade till 6-7 i tiebreak och det var inte nådigt vad han gav bort bollar emellanåt.

Leonardo Mayer servar rätt okej, men det är verkligen påtagligt hur sjukt ojämn han är i just servandet. Argentinaren kan komma in i perioder där han missar 15 raka förstaservar och det lär Florian utnyttja.

Florian Mayer finns till 1,33 och dubbeln betalar 1,86 hos bet365 - tveksamt om dubbeln finns till samma odds vid matchstart.

Poldan - 11 Juni, 2013, 23:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!