Speltips

Speltips Australien-Irak

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-18 11:30 Spela här

Speltips Australien-Irak
Land: Internationellt Liga: VM-Kval
Odds: 1.80/1.75 Speltips: 1 HT/FT 1-1.5
2013-06-18 11:30 Australien-Irak 1 HT/FT 1-1.5 1.80/1.75 RalleArvid

Med lite insider information, eller ptja, insider och insider, åtminstone en oerhört fotbollsintresserad Australiensisk god West Ham-vän på besök i ett soligt London passar jag på att dela med mig av lite information.

Sista matchen i denna fas av kvalet i Asien (där ju Australien har förflyttat sig till vilket har givit Tahiti möjligheten att glänsa i pågående Confed Cup) och Irak kommer på besök till Australien.

Irak har absolut ingenting att spela för, det komplett motsatta gäller för värdarna Australien. Förutom fruktansvärt jetlaggade och förmodligen omotiverade är man också givetvis på pappret sämre än Australien.

Australien är obesegrade på hemmaplan i detta kval och efter två kryss vann man senast komfortabelt med hela 4-0 mot Jordan. Irak har inte vunnit en enda match borta och ligger sist i en tabell där man inte har vunnit än på bortaplan. Bland annat kryssade man borta mot det Jordan som alltså blev utklassade mot Australien.

Australien har allt i egna händer och då ett oavgjort möjligtvis inte räcker gör en seger att man definitivt kvalificerar sig till Brasilien nästa år. Med ungdomlig entusiasm och där en generationsväxling på sistone visat sig vara tämligen lyckosam har man nu väldigt goda möjligheter enligt mig att göra processen kort med Irak precis som man gjorde mot Jordan.

Man vill inte att nerverna ska avgöra om det står oavgjort i slutskedet så man kommer gå för knock redan tidigt i denna match, framförallt som sagt när ett oavgjort förmodligen inte räcker.

Två av Iraks viktigaste och mest erfarna spelare är dessutom borta från spel i landslaget efter en dispyt med fotbollsförbundet. Borta är även en del andra namn och eftersom matchen inte gäller något för Irak kommer man till spel med en del orutinerade och oerfarna spelare. Som sagt, allt talar för en klar seger för Australien och allt talar för att man tar ledningen tidigt inför en fin och hektisk hemmapublik.

1.80x för 1/1 HT-FT får ses som något av ett överodds enligt mig.
Vidare spelar jag dessutom 1 med HCP -1.5 som finns till 1.75 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 17 Juni, 2013, 20:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grandgoals36 - 2013-06-17 23:14:37

Rygg bra rek!

Bjursell - 2013-06-17 21:49:36

Lägger till Australien att vinna båda HT @2.40 hos Ladbrokes . Även måla i båda HT @1.90 känns bra med din information i ryggen!