Speltips

Speltips Latorp v Öfvre Adolfsberg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-25 19:00 Spela här

Speltips Latorp v Öfvre Adolfsberg
Land: Sverige Liga: Div 4 Örebro
Odds: 2,06 Speltips: X2
2013-06-25 19:00 Latorp v Öfvre Adolfsberg X2 2,06 holms

Jag har vid Öfvre Adolfsbergs två senaste matcherna gått emot laget till fina odds vid bägge tillfällena. Förlust mot Nora 1-4 och nu senast förlust 1-2 mot IFK Örebro.
Faktum är att laget nu är uppe i fyra raka förluster, och det är något som inte hör till vanligheterna i den Närkes allsvenska där många lagen är så pass jämna att de tar poäng av varandra.
Och det är ju så. Gällande alla lag och sporter i den här världen. Ju fler poängfria matcher på rad - desto närmre kommer du MINST ett oavgjort resultat. Det finns det papper på.

Som sagt. Förlust senast. Men tränare Hans Broberg var trots allt nöjd. Vilket han INTE varit efter förlusterna innan. Då har det mesta sett sämre ut. Nu verkar man istället vara nära att hitta tillbaka till ett spel jag vet man kan prestera i sina bästa stunder. Om vi tittar på laget som leder serien, Bosna, så har de en enda förlust. Mot Öfvre Adolfsberg. Som ett exempel på att man kan när det stämmer.
Jag har inte fått några rapporter gällande ett manfall av spelare till dagens match och då förväntar mig jag en startelva som alla dagar i veckan har kapacitet att lugga Latorp på minst en pinne.

Visst. Latorp ligger tvåa i serien. Men jag har sett laget vid två tillfällen och det är väl inte så att jag studsar jämfota av upphetsning. Man lever på ett bastant försvar och ett par vassa kontringsspelare där framme i bland annat Tomas Fredriksson.
Idag känns det spontant som att det inte blir speciellt mycket kontringsfotboll för Latorp, utan att man som ett topplag och hemmalag tänkt föra matchen. Av det jag sett hittills så lär det väl inte passa som handen i handsken.

Jag tror att det här blir djuret jämnt och att över dubbla degen på X2:an är det absolut bästa spelet.

holms - 25 Juni, 2013, 09:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!