Speltips Tomic - Berdych

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-07-01 16:30
Land: England
Liga: Wimbledon
Odds: 2,00
Speltips: Tomic +4,5
Spela på Speltips Tomic - Berdych
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Tomic +4,5
Jag har inget emot Tomas Berdych, inte sådär jätte-mycket för honom heller, men Bernard Tomic känns urstark just nu och ni kommer väl ihåg chocken ynglingen gav Söderling i Wimbledon - vår största tennisstjärna blev totalkrossad.

Australiensaren känns inte fullt så bra just nu, men inte långt därifrån heller. Han är ju skarp på gräs, nästan obehaglig. Jag vet inte om Wimbledon släppt in hans tränare tillika idiot-farsa. Förhoppningsvis inte, för det kan vara en anledning till att han vinner. Skulle jag själv lottats med en sådan farsa i livet hade jag nog gett honom en daglig örfil till frukost.

Men som sagt, en Tomic i trans förlorar inte i raka set mot Berdych. Han tar nog två imorgon och därifrån kan allt hända. Berdych är ju tyvärr en vinnare, det vettetusan om Tomic är. I ett eventuellt femte set vinner nog världssexan.

Bernard är ungefär lika bra i Wimbledon som i Australien. Det var just på hemmaplan han vann första och enda mötet med Berdych.

Tjecken har inte riktigt imponerad på gräs i år och förra året var han ju en stor katastrof vid den här tidpunkten på året. Han slog Martin Klizan (absolut ingen grässpelare) med ett break i varje set. Daniel Brands skulle verkligen ha tagit första set mot Berdych i andra rundan och Kevin gjorde en bra insats, tog ett set, men räckte inte riktigt till.

Jag är övertygad om att Bernard Tomic skulle krossa alla motståndare som Berdych mött hittills. Nu har australiensaren haft en mycket svårare lottning med grässtarka spelare som Sam Querrey och Ricard Gasquet.

Jag både tror och hoppas att detta blir match och blir det så lär hcp-linan på 4,5 games spricka. Finns till mycket höga 2,00 hos Ladbrokes, något lägre hos betsson och betsafe. Skulle gissa att bet365 lägger ut oddset till 1,83 - funkar.
Spela på Tomic - Berdych hos Ladbrokes
Poldan - 30 Juni 2013 - 18:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: