Speltips Janowicz - Murray

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-07-05 16:30
Land: England
Liga: Wimbledon
Odds: 1,85
Speltips: Över 38,5
Spela på Speltips Janowicz - Murray
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Över 38,5
Janowicz spelade på bana 12 mot Melzer i åttondelen. Då var vinden ett stort problem för Jerzy som har ett högt uppkast. Det var, enligt han själv, anledningen till att spelet inte stämde. Han har spelat en match på centre court, mot Almagro, i vilken han vann i raka set. Själv säger han att han helst spelar på centern - inte för att det är status, utan för de yttre förutsättningarna. Inne på center court blåser det aldrig lika mycket som på utomhusbanorna.

Polacken servade enormt bra mot landsmannen Kubot. Själv förklarade han det just med att vädret var mycket bättre under kvartsfinalen jämfört med matchen innan.

Andy Murray gjorde en plattmatch mot Verdasco. Hans offensiva spel var riktigt uselt, egentligen var det offensiva spelet dåligt matchen igenom, men sen har ju britten världens kanske bästa defensiv som hjälpte honom till segern.

Jerzy berättade om hur nervös han var mot Kubot. Lika nervös lär han bli när det knyter ihop sig i semifinalen. Av den anledningen tror jag inte att han vinner. Andy är för rutinerad, det har han visat så många gånger.
Hur som helst. Jag tror inte att Janowicz blir utspelad. Han kommer med största sannoliken serva lika bra som i kvartsfinalen och då kommer han vara med i varje set.

Man får inte glömma att polacken faktiskt slog Murray i Paris förra året. Det var hans stora genombrott på ATP-touren. Semifinalen i Wimbledon skulle kunna bli Janowicz stora genombrott som absolut topp-spelare. De möttes även 2009 i Davis Cup, den gången vann Andy i raka set, men bara med ett breaks marginal i varje set. Nu, fyra år senare, kommer Jerzy göra ett större avtryck.

Jag är i alla fall inne på att Jerzy kan plocka ett set och då kommer överspelet sitta. Faktum är att det kommer att sitta om Jerzy kan hålla sig obreakad i tre set. Föga troligt, men chansen finns ändå.

Över 38,5 games till 1,85 hos nordicbet provas i semifinalen.
Spela på Janowicz - Murray hos Nordicbet
Poldan - 4 Juli 2013 - 18:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: