Speltips Vinnare Deltävling Gdansk

Sport: Speedway
Spelstopp: 2013-07-27 18:30
Land: Polen
Liga: SEC
Odds: 6,50/7,50
Tips: Laguta/Pedersen
Då är det dags för den första deltävlingen i Speedway-EM 2013. Jag har i tidigare blogginlägg skrivit några rader om själva tävlingen samt hittat fram en vinnare.

Första deltävlingen äger rum i polska Gdansk. Jag kommer att testa två vinnare här, alltså den förare som vinner kvällens deltävling. Tävlingen går till så att det körs 20 heat i grundomgången. De två förarna som har mest poäng går direkt till finalheatet. 3-6 kör sedan en semifinal där de två främsta går till final. Att våra förare ska ha chans på final ser jag som mycket troligt. Visst, det brukar alltid dyka upp någon ”skräll” här och där, men tror inte på det nu.

Vinnare Deltävling Gdansk - Grigorij Laguta @6,50 Svenska Spel

Vinnare Deltävling Gdansk - Nicki Pedersen @7,50 Svenska Spel

Så varför tror jag på dessa två herrar? Lite kort så kan jag säga att Laguta är nog bland de absolut bästa förarna i världen just nu. Hans form är ruskig just nu och tar tvåsiffrigt i alla matcher. Tog 18/18 för Smederna i tisdags och slog bland annat Nicki Pedersen samtliga gånger. Nicki Pedersen bör också ha stor chans på final i denna deltävling. Han åker bra överallt och tar mycket heatsegrar. En fördel här är banan. Han har sen tidigare åkt för just Gdansk i Polen och kan banan mycket väl vilket givetvis är ett plus. Tror dessa två förare absolut når finalheatet vilket de bör göra. Deras första heat blir givetvis intressant då de ställs emot varandra samt Sajfutdinov. Spelar 1/5 units på vardera förare att plocka hem Deltävling 1 i Gdansk.

Ni hittar mi som vanligt på Twitter: (@Johanssons1990)
Spela på Vinnare Deltävling Gdansk hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 25 Juli 2013 - 00:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Krazi - 2013-07-27 17:39

Har spelat matchup mellan dessa herrar och valet föll på pedersen till 1.85..

Laguta har HYSTERISK form där håller jag med, men ovalen i gdansk är inte helt enkel att bemästra, men denna kan Nicky som sin egen ficka..

Lyyyycka till

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: