Speltips

Speltips Esteghlal-Sepahan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-01 20:00 Spela här

Speltips Esteghlal-Sepahan
Land: Iran Liga: Persian League
Odds: 3,00 Speltips: X
2013-08-01 20:00 Esteghlal-Sepahan X 3,00 DrTehrani

Efter en sagoliksäsong, 2012-2013, så blev det rätt schysst med klirr i startkassan :p Satte nämligen 4/5 matcher. Persian League är som många vet svår nöt att knäcka, ännu svårare är det första veckorna när man inte vet vart man har lagen.

Huvudmatchen är ju såklart Esteghlal-Sepahan
En mycket känsloladdad match den här gången, liksom tidigare, men med det skillnaden att stjärnspelaren Jabbari som har spelat 9 år i Esteghlal blev till slut klar för Sepahan och många anser honom som svikare. Esteghlal tränaren har i dagarna bett alla att respektera honom och har jämfört med t ex när Pirlo bytte lag till Juve. Sepahan spelade både bättre förra veckan och är mer samspelt som lag.
Jag förväntar mig mer av Esteghlal. Visserligen ägde de matchen mot nykomlingarna förra veckan, men att de ska behöva först ligga under och sedan göra segermålet på tilläggstid är faktiskt rent utsagt dåligt. Dels tror jag att de underskattade nykomlingarna dels saknade de flera viktiga spelare sedan har man haft mindre tid att träna än andra lag. Nu har landslagspelaren Ando fått sina ITC kort klar och kommer säkerligen spela, liksom Nekonam. Tror ändå dessvärre att de inte kommer ta med sig alla poängen. Hanif, Esteghlals stora mittback, som påminner mig lite om Materrazi både till kroppsbyggnaden men även spelstilen har sagt att det kommer vara som gladiatorernas krig. Kommer krigas ute på plan allright, men även delad pott får det bli här så är båda lagen nöjda liksom vi :D

Traktor-Gostaresh @1.53
Hela Traktor laget har fått massiv kritik efter förlusten förra veckan. Tränare var inte alls nöjd med hur laget presterade. Även supportrarna var missnöjda. Å andra sidan spelade Gostaresh riktigt bra mot mästarlaget Esteghlal förra veckan. Gostaresh hade klart mer motivation och spring i benen. Det är ett ungt lag som säkerligen kommer överraska en och annan. Men just den här gången tror jag inte på de.
Traktor har klart ett bättre och mer rutinerad lag. Man siktar högt i år, dels att vinna ligan och dels nå högt i Asien. Därför förväntar sig alla att de ska vinna. Hoppas bara att de klarar av pressen då Gostaresh är underdogs.


Foolad-Fajr @1.61
2 lag som förlorade sina matcher i första omgång. Fajr förlorade hemma och tror knappast att de har någon chans på bortaplan. Foolad förlorade borta mot Sepahan och det var både acceptabelt och förväntad. Helt planenligt om man säger så. Man missade dessutom en straff såson många gånger tidigare, och chansen till kvittering försvann. Lagmoralen sjönk efter det och man fick ännu ett mål i baken. Foolad vet med sig att de är ett bättre lag nu och på hemmaplan måste man vinna helt enkelt. En etta @1.61. Spelar de i en dubbel med Traktor som tillsammans blir över dubbla degen @2.47 och det är helt ok.

Gillar inte att spela en sådan dubbeln där man behöver vänta en dag. Hoppas bara att det är värt väntan. De andra spelen kommer jag bara säga vad jag har spelat på min twitter @drtehrani15. Joina gärna om ni så vill :)

Vill ännu än gång tillägga att även om det har gått riktigt bra för mig och de som ryggat mig förra säsongen och även förra veckan så är det ingen garanti på att det kommer gå lika bra så, Rygg på EGEN Risk!! :)

DrTehrani - 01 Augusti, 2013, 00:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DrTehrani - 2013-08-01 18:44:43

jo det är sant, kunde inte knappa in 19.45 så det fick bli 20. tack iaf :)

Krazi - 2013-08-01 10:44:40

Hugger första krysset iallaf. För övrigt spelstopp 1945 (iallafall på mitt bolag) bara en headsup

DrTehrani - 2013-08-01 09:54:11

Cash in da House ;)

Cash-Is-King - 2013-08-01 00:56:43

Rygg!!!