Speltips Mahut - Kubot

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-08-19 18:00
Land: USA
Liga: ATP Winston-Salem
Odds: 2,20
Speltips: Kubot
Spela på Speltips Mahut - Kubot
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Kubot
Nicolas Mahut hamnar jämnt och ständigt i formsvackor, djupa sådana, i slutet på förra året inledde han den senaste som höll i sig ända till grässäsongen. Nu tycks han vara tillbaka.

Mahut har 36-34 på hardcourt senaste åren och förlorade de två senaste matcherna mot orankade amerikanen Mcdonald och Bester som inte ens återfinns som en av världens 500 bästa spelare.

Fransmannen spelar ett klassiskt serve&volley-spel som lämpar sig väl på gräsbanor. På hardcourt går det lite långsammare och när Mahut hamnar i serve-svackor blir han fullständigt värdelös som tennisspelare.

Nu känns inte Lukasz Kubot som något formmässigt mirakel, men han ska absolut kunna hota idag och i min bok ligger värdet på Kubot som jag ger 55% vinstchans.

Mahut leder inbördes med 2-0 där ena segern kom i kvalet till Hertogenbosch nu i år. Då plockade ändå Kubot ett set.

Polacken tog sig till tredje rundan i Winston-Salem förra året. Då slog han både Benneteau och Robredo. Det här känns som en turnering där han taggar till och ser hur mycket fina poäng som går att hämta till minimal kraftansträngning.

Den är svårt att veta hur spelarna känner sig rent fysiskt och med tanke på att båda egentligen är rätt formsvaga håller vi insatserna under medel.

Finns till 2,20 hos ladbrokes.
Spela på Mahut - Kubot hos Ladbrokes
Poldan - 19 Augusti 2013 - 00:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
hejmike - 2013-08-19 15:30

bwin 2.40.

bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: