Speltips

Speltips Valencia- Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-01 21:00 Spela här

Speltips Valencia- Barcelona
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1,61 Speltips: Ö 9 Hörnor
2013-09-01 21:00 Valencia- Barcelona Ö 9 Hörnor 1,61 Ltrade

Mina tankar inför detta!

Barcelona kommer till Mestalla och Valencia utan Xavi och Alexis. Detta betyder att barca kommer spela ett lite rakare spel. Troligtvis så går Iniesta in istället för Xavi.

A Madrid lyckades i dubbelmötet med barca stänga ytorna väldigt bra och det gjorde att barca inte kom ner tillräckligt långt på sista tredjedelen. Detta är helt och hållet tränaren Diego Simeones förtjänst som har jobbat stenhårt för att spelarna ska dra åt samma håll i både försvarspel och i det offensiva spelet.

Valencia är inte närheten i dagsläget av att kunna kopiera insatsen som A Madrid gjorde defensivt i supercupen. Detta talar väldigt mycket för en barca seger men jag väljer ett hörnspel istället för att det känns absolut mest logiskt i detta läge. Det mest troliga är att Valencia väljer att stänga ytorna centralt så mycket som det går, detta kommer som sagt öppna upp kanterna.

Valencia har däremot ett passningsskickligt lag och kommer få chansen att kontra med Banega och Jonas i spetsen som kanske bidrar mest till det offensiva spelet som Valencia kan åstadkomma för tillfället.

Valencias trupp:

Guaita, Alves, Pereira, Ricardo Costa, Rami, Mathieu, Guardado, Bernat, Romeu Oriol, Javi Fuego, Parejo, Banega, Michel, Canales, Jonas, Feghouli, Postiga och Dorlan Pabon

Barcelonas trupp:

Valdes, Pinto, Montoya, Pique, Fabregas, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Dos Santos, Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Jordi Alba, Adriano, Tello, Dani Alves och Sergi Roberto


Jag tycker detta är ett kanonspel och kommer sätta 5000kr även på detta spel.


Lycka till ni som ryggar!


EDITERAD 2013-09-01 20.15:31

Ltrade - 01 September, 2013, 20:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lundberg94 - 2013-09-01 20:22:17

Hittar inte hörnor på bet365 ..