Speltips

Speltips Carolina Panthers - Seattle Seahawks

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-08 19:00 Spela här

Speltips Carolina Panthers - Seattle Seahawks
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.769 Speltips: Hawks -2.5
2013-09-08 19:00 Carolina Panthers - Seattle Seahawks Hawks -2.5 1.769 ATLaggeah

Seahawks -2.5 @Panthers till 1.769 på Pinnacle sports tas med 4/5 units.
Seattle Seahawks är ett lag som har förstärkts otroligt under offseason och trots att man är i en av de tuffaste divisonerna i ligan så räknar alla med att Seahawks ska gå till slutspel. Offensiven är väldigt kapabel med spelare som Russel Wilson, Marshawn "Beast Mode" Lynch och Sidney Rice, men lagets egentliga styrka sitter i försvaret som var TOTALT DOMINANTA förra året. Många matcher vanns av försvaret och man var bäst i ligan när det kom till poäng med ett snitt på 15.3. Totalt sett vann man 11 av 16 matcher men blev utslagna mot Atlanta Falcons i en riktigt tajt match i slutspelts andra runda. Vi som har följt NFL ett tag ser bara en utgång på denna matchen, och det är att Seahawks dominerar som de gjorde under andra halvan av säsongen förra året där offensiven hade lekstuga så väl som defensiven. Man avslutade grundsäsongen med 5 raka segrar och en poängskillnad 193 - 60 vilket är helt sjukt dominant och gjorde att lagets offensiva snitt låg på 25.8 poäng per match. Själv såg jag fyra utav dessa fem matcher och man kan lugnt säga att jag var imponerad av detta. Väldigt sjukt att man kan säga att laget har uppgraderats, men det är faktiskt sant även om Percy Harvin är borta med skada.

Panthers o andra sidan hade en rätt så misslyckad säsong förra året. Endast 7 segrar och 9 förluster är inget man är nöjd med, men det är väl något liknande som man får vänta sig i år. Cam Newton hade en "Sophmore-slump" och laget förväntade sig bättre spel ifrån honom. Säsongen såg ut som en totalt katastrof men fyra raka segrar mot blåbärsgäng som Chargers och Raiders men även bra lag som Falcons och Saints gav Panthers ett mindre pinsamt record. Offensiven snittade endast 22.3 poäng medans defensiven snittade 22.7 i baken. Panthers har inte fått någon att vecka på ögonbrynen under offseason och preseason och jag tror inte heller dom kommer göra det imorgon. Inte för att dom själva är ett så dåligt lag, utan för att Seahawks helt enkelt är mycket bättre.

I stort sett alla positioner har man ett övertag på och att linan ligger endast 3.5 poäng är ganska sjukt i mina ögon. Seahawks är så mycket bättre än Panthers och egentligen ingenting talar för Panthers så jag inveseterar 4/5 units på -2.5 till 1.769 vilket känns väldigt bra då handikappet inte ens är en field goal. Skulle Seahawks underprestare imorgon och mot förmodan inte ta en bekväm seger så räcker till exempel ett Field Goal mer än Panthers och detta har jag svårt att se att man ska misslyckas med. Hade detta inte varit week 1 hade detta varit ett maxspel, men jag säger att detta är veckans bästa spel i mina ögon.

Lycka till gubbs vid rygg! Skriv gärna något kul till mig på twitter @BetPara ;)

ATLaggeah - 07 September, 2013, 23:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
MrAnderzon - 2013-09-08 13:32:28

Glöm inte bort att Bruce Irvin (Seahawks), Chris Clemons (Seahawks), Percy Harvin (Seahawks) är borta från denna match samt att bägge deras Defensive tackles, Brandon Mebane och Tony McDaniel har haft problem med "groin" skada hela försäsonge och deras reserve DT är skadad.

Seahawks är också ett erkänt dåligt borta lag när de är på östkusten, men lycka till :)