Speltips Vinnare Allsvenskan Södra

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-09-17 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Södra
Odds: 5,50
Speltips: Karlstad IBF
Spela på Speltips Vinnare Allsvenskan Södra
Börja spela här
Spela på Karlstad IBF
Vinnare Allsvenskan Södra - Karlstad IBF @5,50 Svenska Spel

Då kommer vi till den södra serien som känns lite mer oviss än den norra. Här har vi många lag som kan gå upp. Det kommer vara krig om de fyra första platserna. Nordicbet ligger rätt ute med 2,50 på Karlstad. Klart överodds hos staten.

En nyhet för i år är att serievinnaren inte går direkt upp till Superligan. Denna säsong har man infört Play-Off. Det innebär att de fyra första lagen i serien spelar mot varandra. 1:an får välja 3:an eller 4:an. 2:an får det lag som blir över. Sedan spelar man bäst av tre matcher. Vinnarna där möts sedan i en sista drabbning. Bäst av tre gäller även där. Kapish?

Karlstad åkte ut med dunder och brak förra året. Superligan var väldigt tufft men nu vill man tillbaka i finrummet igen. Till denna säsong har man tappat en poängmaskin i Jesper Karlsson (10+8). Lyckligtvis har man fått behålla det mesta vilket är en klar fördel. Colling-grabbarna är kvar i klubben vilket givetvis är ett plus. Man har plockat in Hagfors stora poängmaskin i Emil Johansson. En duktig kille född -94 som gjorde hela 55p i division 1 förra säsongen.

Många ser Åby Oilers som ett hot mot Karlstad. Klart man kan vara det, men kan inte se att laget håller en hel säsong. Man kommer inte slå topplagen under en längre tid. Deras fullplanspress kommer straffa dem. Malmö och Göteborg ser jag som det största hoten. Ser vi till oddset så tycker jag att denna Play-Off kan gynna Karlstad. Serien kan bli jämn men får vi se Karlstad i dessa matcher så kommer rutinen avgöra. Topp 4 är givet i mina ögon. Oddset är på tok för högt på mina favoriter.

Spelar (3/5) units på Karlstad IBF till 5,50 hos Svenska Spel
Spela på Vinnare Allsvenskan Södra hos Svenska Spel
Spela nu
IB. - 11 September 2013 - 13:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: