Speltips

Speltips Bayern München - Plzen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-23 20:45 Spela här

Speltips Bayern München - Plzen
Land: Tyskland Liga: Champions League
Odds: 1.80 / 3.7 Speltips: Plzen ö2,5 hörnor /Robb
2013-10-23 20:45 Bayern München - Plzen Plzen ö2,5 hörnor /Robb 1.80 / 3.7 Polsater

Plzen ö2,5 hörnor mot Bayern München. 1.80 på bet365 .

Bayern snittar 3,2 defensiva hörnor per match i ligan på hemmaplan. Totalt är siffran 3.56. I champions League släppte man till en hörna mot CSKA och sex mot City.

Plzens antal hörnor i sina CL-matcher i år: 16, 3, 11, 8, 10, 4, 7, 6, vilket ger ett snitt på 8,125.
Skapade sju hörnor hemma mot City och sex hörnor borta mot CSKA Moskva. Det som drar ner snittet här är ett par returmatcher i kvalet innan CL, då de inte behövde anfalla lika mycket.
På samma sätt brukar det se ut i tjeckiska ligan, Plzen skapar ofta tvåsiffrigt antal hörnor.

Plzen är normalt sett ett mycket pålitligt hörnlag med andra ord. Visst, nu ställs man mot maskinen Bayern München och kommer förmodligen ha extremt lite att säga till om. Det har dock i stort sett alla lag mot Bayern München, ändå lyckas de skapa ett par tre hörnor varje match. En tydlig trend vad gäller Plzens anfallsspel är att det genererar mycket hörnor. Kan inte se att Plzen är så mycket sämre än vad mitten/bottenlagen i Bundesliga är, så nog borde de ha möjlighet till visst offensivt spel. Dessutom är det viss oreda i Bayern Münchens försvar: Dante saknas, liksom Badstuber. Boateng är avstängd. Vidare saknas alltjämt Thiago och Shaqiri offensivt.

Plzen är ett offensivt lagt lag som kommer försöka anfalla oavsett resultat på tavlan. Kan mycket väl bli en böljande historia med mycket mål och öppet spel - att tjeckerna då skrapar ihop åtminstone tre hörnor känns som ett bra spel.

Plzen har inga offensiva avbräck, däremot saknas backen David Limbersky.

Detta kommer spelas i en singel med medelinsats.

jag kommer även spela Robben som målskytt i en singel.

Robben har gjort mål i fem raka Champions League-matcher. Gör han mål igen tangerar han en siffra bara tre spelare har lyckats med: Christiano Ronaldo, Yilmaz och Chamakh. För en sån typ av spelare som Arjen Robben är spelar den här typen av siffror roll. Han kommer vara väldigt sugen på att göra mål helt enkelt. Har gjort tre mål i ligan i år. Plzen är ett offensivt lagt lag, som tyvärr för deras del, inte verkar ha kapaciteten att stänga ner lag i CL. Släppt in sex mål på två matcher och här är känslan att det kan bli ett antal mål för Bayern. Tror inte Bayern gör mindre än tre mål (kan mycket väl bli fem-sex är känslan) och att Robben då är en av målskyttarna under rådande förutsättningar är troligt. Han lär ta en hel del avslut för att hitta det där målet.

Kommer också spela detta i en dubbel till låg insats.

@nokkan21 på Twitter.

Polsater - 22 Oktober, 2013, 11:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Rekoj - 2013-10-23 12:52:10

Rygg! Gillar hörnspel, och 3 hörnor är ju "nada".

IB. - 2013-10-22 20:12:40

Förstår hans kritik. Rena tillfälligheter på att det ska bli hörnor. Hörnspel är rent lotteri, men lycka till!

Polsater - 2013-10-22 19:50:55

TheMechanic//
Okej. Är det inte alltid så att man sitter och hoppas på hörnor om man nu spelat det? Vidare menar jag på att Plzen inte är så mycket sämre än botten/medelbra lagen i Bundesliga och de lyckas ju skapa hörnor på BM.

TheMechanic - 2013-10-22 19:11:54

Haha oj vad segt spel detta kommer vara, haha komedirek, inte nog med att du kommer att titta på när Bayern München leker med detta Viktoria Plzen och totaldominerar bollinnehavet, du kommer att hoppas att varenda offensiv attack Viktoria Plzen skapar blir till en hörna, problemet är att Bayern München spelar med en sån hög press att Viktoria Plzen spelarna kanske får bollen 5-6 gånger på offensiv planhalva. Nej fyfan för denna rek.