Speltips

Speltips Crystal Palace- Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-09 16:00 Spela här

Speltips Crystal Palace- Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.95 Speltips: Under 2.5 mål
2013-11-09 16:00 Crystal Palace- Everton Under 2.5 mål 1.95 Jolinho

Tror mig ha hittat ett fint spel i helgen, hoppas på revansch från förra reken!

Spel Crystal Palace- Everton U 2.5 MÅL!

Varför?

Crystal Palace har öppnat säsongen riktigt svagt, vilket också var ganska väntat. De har helt enkelt inte tillräckligt bra trupp för Premier League är jag ganska övertygad om. Det har märks att de saknat förra årets skyttekung Glen Murray som har varit borta för skada sedan en tid tillbaka. Man har gjort 6 mål på 10 matcher och har svårt att göra mål! Dwight Gayle är lagets skyttekung på ynka 2 mål. Man är helt ur form.

Everton har börjat säsongen hyfsat bra och ligger 7:a. Everton är ganska starka bakåt och har en helt duglig backlinje i Baines- Distin- Jagielka- Coleman. Längst bak i mål står också den rutinerade målvakten Tim Howard. Man har släppt in 10 mål på 10 matcher vilket är hyfsat bra. Man har hållt nollan nu i de två senaste , både mot Villa och Spurs! Framåt är man väl skapliga och man har fått in Romelu Lukaku från Chelsea i år. Notera att han tveksam till spel och missar eventuellt matchen mot Palace imorgon. Han är Evertons främsta målskytt så givetvis kommer de sakna honom i sådana fall.

Jag tror på en målsnål match här. Som sagt med Palace svaga offensiva spel och Everton som är hyfsat stabila bakåt tror jag Palace gör max 1. Everton saknar ju eventuellt som sagt Lukaku som är en av deras bästa offensiva spelare, det kan märkas imorgon också.

Skador/avstängningar enligt mina källor

Palace: Guedioura, Hunt, Murray, Williams,

Everton: Lukaku ( tveksam), Heitinga, Koné, Vellios, Gibsson, Alcaraz

bet365 betalar 1.95 på Under 2.5 mål vilket jag tycker är värt att testa !!

Så klart det kan bli 3-5 det är sport vi talar om men som jag nämnt så tycker jag oddset är värt att testa, ett formsvagt Palace mot ett Everton som inte heller har den vassaste offensiven.

Lycka till vid rygg och rygga på egen risk! Ha en trevlig helg för det ska jag ha ! :)


Jolinho - 08 November, 2013, 17:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2013-11-08 17:46:50

Jag blev inte direkt imponerar av Everton i den senaste matchen mot Tottenham. Frågan är om CP väljer att backa hem och sticka upp i farliga anfall eller om de kör fullt blås. Väljer de det tidigare alternativet tror jag spelet går in. Väljer de det andra kan det bli svängdörrar.

Själv kommer jag lägga en mindre insats på 1X när oddset höjts ännu mer.