Speltips

Speltips Grekland v Rumänien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-15 20:45 Spela här

Speltips Grekland v Rumänien
Land: Internationellt Liga: VM-Kval
Odds: 2,20 Speltips: Grek hålla nollan
2013-11-15 20:45 Grekland v Rumänien Grek hålla nollan 2,20 holms

bet365 livestreamar matchen online och i mobilen.

Ja, egentligen så borde väl spelarna i hemmalaget plocka burkar och skeppa in allt till statskassan så ekonomin kommer på rätt köl igen. Men nu har en fotbollsmatch kommit i vägen, och det är väl lika bra att vi försöker att tjäna en slant på eländet.
För ja, jag skriver eländet, för jag tror inte att den här matchen kommer att gå till historien som den roligaste. Eller, heter man Otto Rehagel så sitter man väl i tv-soffan och njuter till fullo, men knappast annars.
För Fernando Santos gör sitt allra bästa för att gå i mästarens fotspår gällande tråkig (eller jävligt effektiv, kalla det vad du vill) fotboll. För när detta Grekland spelar, då kan sannerligen bara en mor älska vad som sker. Och samtliga supportrar, förstås. För det går ju trots allt rätt bra. Men kul? Nja.
Ta en titt på de tio senaste:


Grekland -Liechtenstein 2:0

Grekland - Slovakien 1:0

Grekland - Lettland 1:0

Liechtenstein- Grekland 0:1

Österrike - Grekland 0:2

Litauen - Grekland 0:1

Bosnien - Grekland 3:1

Grekland - Schweiz 0:0

Irland - Grekland 0:1

Slovakien - Grekland 0:1

Hänger någon med på vad jag försöker påvisa?
Jo, att dessa Greker har hållit nollan i de NIO av de tio senaste matcherna. Det är helt jävla makalöst. Och säger lite om den bergdefensiv man besitter. Det är oerhört imponerande.

Och den här gången handlar det än mer om att hålla nollan än tidigare. Nu vet man om vikten att inte släppa in mål på hemmaplan i dessa sammanhang, och då kan vi ju förutsätta att man är än mer noggranna bakåt än vad man tidigare varit. Och det säger inte lite.
Det i kombination med att bortalag alltid (konstigt nog) är lite försiktiga gör att jag återigen ger Grekland god chans att hålla rent i egen bur. Vilket inte vore så mycket att höja på ögonbrynen för, eftersom det har har skett vid 90 % utav fallen på senare tid.

2,20 - den hugger vi.

holms - 14 November, 2013, 22:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
KennethK - 2013-11-15 11:50:49

Är inne på samma linje som Pettson. Rumänien har trots allt gjort mål i åtta av sina tio senaste landskamper. De blev nollade mot Turkiet i en match där Rumänien i alla fall borde gjort ett mål samt mot Holland och det är en aning tuffare än kvällens uppgift. Grekland - Rumänien möttes i vänskapsmatch 2012 och då gjorde Rumänien tre mål, har i och för sig ingen aning om vilka spelare som var med då. Rumänien har kapacitet att göra mål i kväll, de gjorde nio mål på fem bortamatcher i VM-kvalet och det vore bra att göra mål inför hemmamatchen. Säger också lycka till, men pass!

Pettson - 2013-11-15 09:07:56

förvisso, men samtidigt ett exempel hur fakta kan vridas tills ens egna fördel. kollar vi motstånd är det 2st av motståndarna som sticker ut. bosnia som de släppte in 3 och schweiz som de höll nollan. oddset är bra så förstår att ni spelar men ingt för mig. GL!

Jonas O. - 2013-11-15 08:18:39

Ryggas!

master - 2013-11-14 22:38:46

Bra rek. Ryggas.