Speltips

Speltips England-Chile

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-15 21:00 Spela här

Speltips England-Chile
Land: Internationell Liga: Vänskap
Odds: 1.91 Speltips: X2/Ö2.5
2013-11-15 21:00 England-Chile X2/Ö2.5 1.91 RalleArvid

Inga konstigheter igår, Tyresö-reken till 1.91x som jag pushat så hårt för i ett par dagar satt som någon typ av smäck på mig och alla mina ryggare. Nere i 1.50 på ala de bolag som fortfarande erbjöd den (vissa bolag stängde tillochmed ned objektet). Idag en ny rek till det fina oddset 1.91x.

När alla våra blickar är riktade mot Portugal så tar lejonen från England emot Chile här borta på Wembley. England har fruktansvärt stora skadeproblem, och de spelare som inte är skadade låtsas vara skadade för att de är ointresserade av att spela. Gerrard, Carrick, Welbeck och Walker missar definitivt matchen och lägg utöver detta till att Hodgson redan innan han fick dessa besked hade flaggat för att han –med all rätt- skulle experimentera och använda sig av nya, lite mer oerfarna spelare för att se om de håller måttet.

För motståndet står som sagt Chile, ett Chile som kom trea i den sydamerikanska kvalgruppen och därmed direktkvalificerade sig till Brasilien efter en stark formtopp i slutspurten av kampanjen. Dessutom är detta ett Chile som har gjort väldigt fina resultat på sistone både i tävlingsmatcher OCH framförallt i träningsmatcher. Kolla bara på dessa tre senaste matcher av samma karaktär som det vi kommer bevittna ikväll. Eller inte bevittna, men kanske följa med ett halvt öga på text-tv efter Sveriges match:

2-2 borta mot Brasilien i vänskapsmatch.
6-0 borta mot Irak i vänskapsmatch.
2-2 borta mot Spanien i vänskapsmatch.

Om man räknar in alla tävlingsmatcher dessutom har man 12 förlustfria matcher på sina 13 senaste och resultatraden påminner faktiskt väldigt mycket om den England har. Det enda som satt käppar i hjulet på Chiile på evigheter är Peru och det enda som har satt käppar i de engelska hjulen på evigheter är Sverige, förlåt, Zlatan på Friends arena om ni minns, förlåt, på Zlatan arena om ni minns.

Givetvis svårt att veta exakt hur tränarna kommer ställa upp förutom som sagt att vi vet att Hodgson både som en följd av medveten nyfikenhet och pga att han blir tvingad som en följd av läget i truppen kommer att ställa upp en elva som kommer se vitt annorlunda ut från den som kommer att spela VM-premiär i Brasilien om ett par månader.

Detta faktum samt Chiles fina form, tendens och spännande nya generation som visar upp sig från sin bästa sida gång efter annan tycker jag är tillräckligt med kött på benen för att våga slänga in några slantar på en X2:a. Framförallt när oddset är ganska hyggligt.

Dessutom slänger jag in ett bonusspel på Över 2.5 eftersom matchens karaktär samt motivationen för de nya offensiva spelarna som kommer ges chansen bäddar för öppet och kreativt spel. Chile har gjort minst 2 mål i deras sex senaste matcher och alla dessa 6 matcher har slutat med över 2.5. Dessutom smått osannolika 17 av 18 senaste matcherna, förlust eller vinst eller oavgjort, Brasilien eller Irak, spelare ingen roll. 17 av 18 senaste har klättrat över 2.5-linan. Även vad gäller Engelsmännen har det varit målrikt värre på senaste. Enda undantaget på evigheter då det inte varit målglatt är den pragmatiska 0-0matchen borta mot Ukraina.

1.91 för X2 hos bet365 .com
1.90 för Över 2.5

Lycka till lads, OCH SVERIGE!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 November, 2013, 09:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2013-11-15 20:10:44

#England Team v Chile: 1 Forster 2 Johnson 3 Baines 4 Milner 5 Cahill 6 Jones 7 Wilshere 8 Lampard (c) 9 Lallana 10 Rooney 11 Rodriguez

Mackan12 - 2013-11-15 20:09:59

Chile team v #England: Bravo; Gonzalez, Mena, Isla; Diaz, Medel, M Fernandez, Aranguiz; Sanchez, Vargas, Beausejour.