Speltips Sugita -Groth

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-11-23 04:30
Land: Japan
Liga: CH Toyota
Odds: 1,80
Speltips: Över 22,5
Spela på Speltips Sugita -Groth
Börja spela här
Spela på Över 22,5
Det finns egentligen bara en pålitlig överspelsmasking ute på touren just nu. Och då får vi kliva ner på challangernivå gör att hitta honom. Det fina i kråksången är att matchen spelas på ett mycket snabbt underlag vilket bäddar för att underdogen kan plocka extra många games.

Samuel Groth har en enorm serve och är inne i ett ”serve-stimm”. Han känns väldigt svårbruten på det här underlaget, men vad som egentligen är mer uppseendeväckande är att australiensaren bara bryter 12% i returgemen (visserligen på ATP-nivå) men det ger en ganska bra fingervisning. Alltså ungefär ett break på tio returgem. Det är verkligen genomusel och han hamnar nästan längst ner i returstatistiken tillsammans med John Isner och grabbarna.

Så, Groth har tagit sig innanför topp200 tack vare en mycket effektiv serve. Ute på banan är han betydligt sämre än vad rankingen visar.

I Samuel Groth 13 senaste matcher har 11 slutat med att överspelslinan spruckit. Han har spelat två turneringar tidigare på ett liknande underlag som i Toyota - där har han spräckt överlinan i 5 av 7 matcher.

Austaliensaren har i turneringen slagit in 59 ess på 43 servegem. Han har bara blivit breakad två gånger vilket alltså betyder att han släppt färre break än 1/20 - mycket imponerande.

Nu ställs han mot en hemmaspelare med fina resultat i ryggen. Sugita spelar väldigt ”japanskt” om man nu kan uttrycka sig så. Det känns som att de bara kan spela på ett sätt med tanke på hur kroppsbyggnaden och hur de drillas. I Toyota har han blivit breakad 1/10, men som sagt. Groth är en av startfältets sämre returtagare och japanen lär hålla ett bättre snitt än så.

Precis som Isner plockar Sugita nära 90% av poängen i områdena kring hemlandet. Där är han som allra starkast, särskilt i Japan.

Spelet blir över 22,5 games i matchen.

Alla bolag har inte släppt spelet än, det är inte omöjligt att bet365 släpper till över 1,80.
Spela på Sugita -Groth hos Bwin
Spela nu
Poldan - 22 November 2013 - 18:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: