Speltips

Speltips Sugita -Groth

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-11-23 04:30 Spela här

Speltips Sugita -Groth
Land: Japan Liga: CH Toyota
Odds: 1,80 Speltips: Över 22,5
2013-11-23 04:30 Sugita -Groth Över 22,5 1,80 Poldan

Det finns egentligen bara en pålitlig överspelsmasking ute på touren just nu. Och då får vi kliva ner på challangernivå gör att hitta honom. Det fina i kråksången är att matchen spelas på ett mycket snabbt underlag vilket bäddar för att underdogen kan plocka extra många games.

Samuel Groth har en enorm serve och är inne i ett ”serve-stimm”. Han känns väldigt svårbruten på det här underlaget, men vad som egentligen är mer uppseendeväckande är att australiensaren bara bryter 12% i returgemen (visserligen på ATP-nivå) men det ger en ganska bra fingervisning. Alltså ungefär ett break på tio returgem. Det är verkligen genomusel och han hamnar nästan längst ner i returstatistiken tillsammans med John Isner och grabbarna.

Så, Groth har tagit sig innanför topp200 tack vare en mycket effektiv serve. Ute på banan är han betydligt sämre än vad rankingen visar.

I Samuel Groth 13 senaste matcher har 11 slutat med att överspelslinan spruckit. Han har spelat två turneringar tidigare på ett liknande underlag som i Toyota - där har han spräckt överlinan i 5 av 7 matcher.

Austaliensaren har i turneringen slagit in 59 ess på 43 servegem. Han har bara blivit breakad två gånger vilket alltså betyder att han släppt färre break än 1/20 – mycket imponerande.

Nu ställs han mot en hemmaspelare med fina resultat i ryggen. Sugita spelar väldigt ”japanskt” om man nu kan uttrycka sig så. Det känns som att de bara kan spela på ett sätt med tanke på hur kroppsbyggnaden och hur de drillas. I Toyota har han blivit breakad 1/10, men som sagt. Groth är en av startfältets sämre returtagare och japanen lär hålla ett bättre snitt än så.

Precis som Isner plockar Sugita nära 90% av poängen i områdena kring hemlandet. Där är han som allra starkast, särskilt i Japan.

Spelet blir över 22,5 games i matchen.

Alla bolag har inte släppt spelet än, det är inte omöjligt att bet365 släpper till över 1,80.

Poldan - 22 November, 2013, 18:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!