I Måndags rekades Bruins mot just Hurricanes då dom möttes i Raleigh. Bruins vann väldigt komfortabelt med 4-1. Även idag kommer vi spela Bruins fast denna gången hemma i TD Garden.


Bruins senaste 6 record: 4-1-1

Bruins är ett riktigt starkt lag och vädligt tunga och möta, speciellt hemma i TD. Senast mot Blues i torsdags förlorade Bruins med 2-3 efter straffar. Var inte den bästa matchen dom har spelat kan jag tycka. Bruins började säsongen med enligt mig riktigt dåligt spel faktiskt men tog endå med sig poäng efter poäng. På senare tid har dom börjat spela precis så som jag känner igen dom. Kan inte se Bruins förlorar 2 raka matcher i mäktiga TD. Förutom tredje perioden mot Sens borta så har som sagt Bruins varit bra. Jag tror Rask kommer starta idag och Rask har varit sjukligt grym denna säsongen och speciellt dom senaste matcherna. Seidenberg är skadad och kommer inte till spel idag. McQuaid tränade igår och är osäker än då jag skriver detta hyfsat tidigt. Kommer han inte till spel har dom Kevan Miller som backup som gjorde sin debut i trosdags mot Blues. Riktigt bra debut där han slutade på +1 och tid på 17:42 vilket är bra. Spelar McQuaid tar Millers Seidenbergs plats och blir sjunde back med liiite speltid annars. Annars har dom en bra och frisk trupp.


Förmodade Forward linor för Bruins.

Lucic-Krejci-Iginla
Marchand-Bergeron-Eriksson,
Söderberg-Kelly-Smith
Paille-Campbell-Thorty

Hurricanes senaste 6 record: 1-4-1

Hurricanes är ett riktigt up and down lag. Kan ha sina stunder där allt går rätt och sen tvärtom också. Dock har dom för mycket down sides för att jag ska se Hurricanes som ett slutspelslag iår. Dom har inte den potentiala målskytten som kan stå för mål efter match och match känns det som. Ska sägas att dom 2 senaste bortamatcherna mot både Blues och Red Wings gjorde dom faktiskt 2 riktigt bra matcher men fick åka därifrån med nada poäng. Släpper i snitt in nästan 3 mål per match och det är för mycket. Nu har man fått tillbaka försakeepern som tog mot just Bruins senast men släppte in 4 mål direkt. Tror han behöver 1-2 matcher till innan han kommer igång rejält. Verkar dock som han ska stå idag då Pieters stog mot Wings i torsdags. Man har även fått tillbaka Skinner så sent som mot Wings, Lindholm som har gjort match för Checkers är tillbaka kallad efter skada och ska förmodligen vara med idag också efter skada. Saknas gör Semin och Westgarth, även målisen Khudobin. Hurricanes har torskat dom 3 senaste matcher. Kämpar för att komma tillbaka på vinnarspåret men det tror jag dom får vänta med.


Bruins spelas som rak till 1.72 3/5 Units
Bruins måste testas -1.5 till 2.30 1/5 Units.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip