Speltips AIK v Brynäs

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-11-24 17:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,45
Speltips: 1
Spela på Speltips AIK v Brynäs
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Jag tänker inte höja AIK till skyarna för att de mosade Örebro med 7-1 senast. För så som Örebro agerade på isen så slutar en sådan match 7-1. Vilket annat lag man än möter. Allt från lag Annette Norbergs curlinggäng till Grunden Bois.
Men! Att ändå få göra sju mål stärker naturligtvis självförtroendet. Och vad jag tror är än bättre är att man inte spelat sedan dess. Resultatet har fått sjunkit in och man har i lugn och ro kunnat träna på allt som kan tänka sig att kunna förbättras. Dvs en jävla massa saker.
Dessutom har de skakade spelarna hunnit hämtat sig än mer och nu när gubbarna (hemskt många skador innan) trillat tillbaka en efter en, ja då har Gnaget ett lag som inte är så jävla dåligt som många vill påvisa.

Men själva poängen med reken, den kommer här. Utöver ordbajsandet ovan.
Om AIK i lugn och ro i dagar haft tid på sig att siktat in sig på den här drabbningen, ja då är det tvärtom för Brynäs som är ute på en tuff bortaturné.
Luleå i torsdags. Färjestad i går. Och så AIK här och nu.
Även om jag befinner mig ett par mil bort och inte har kunnat sett Brynäs match mot Färjestad så har jag ändå läst runt lite och fått fram att man tömde sig rätt rejält. Och lyckades också bärga hem två fina poäng.
Men det här tuffa matchandet, samtidigt som Gnaget haft en uppladdning helt i motsatt riktning, det borde ge ett utslag nu.

2,45 på ett piggt Gnaget mot ett slitet(?) Brynäs, det får vi testa en slant på.
Spela på AIK v Brynäs hos Nordicbet
holms - 24 November 2013 - 08:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: