Speltips

Speltips Torino v Lazio

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-12-08 15:00 Spela här

Speltips Torino v Lazio
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.90 Speltips: BLGM
2013-12-08 15:00 Torino v Lazio BLGM 1.90 bandytipset

bet365 livestreamar matchen på webben, i surfplattor och i mobilen.

Hallå där! Dags att bygga vidare på sviten i Serie A. Har nu 10/10 matcher och det vore riktigt kul om det kunde gå att förlänga den sviten på söndag!

Lagen som lirar är alltså Torino och Lazio, två lag med svajig form. Att Torinos form inte pekar spikrakt uppåt och att man ligger parkerade i mitten av tabellen höjer nog ingen på ögonbrynen över men Lazio däremot borde ligga på den övre halvan. Laget har inte fått spelet att stämma och framförallt inte sitt målskytte. Senast mot Napoli spelade man otroligt bra fotboll och det är egentligen bara skärpan i avsluten och otur som gjorde att man inte lyckades trycka in mer än två mål där. Defensiven var dock ett frågetecken då man inte kunde hantera Napolis kontringsspel och det såg ofokuserat på fasta och inlägg. Napolis 2-1 mål kommer till på just en sådan situation då bollen dimper ner framför fötterna på försvaret i Lazio men man står på hälarna och lyckas inte rensa undan utan istället trycker Napoli in den. I övrigt tycker jag man gör en bra match och målen kommer komma om man fortsätter på det spåret.

Man har dock bara gjort 19 mål på 14 matcher men efter det spelet man visat upp nu sista matcherna så kan jag inte förstå att man inte gjort fler. Att Klose varit borta en del kan nog förklara saken och vad jag såg av Hernanes mot Napoli så kanske det inte är så konstigt. Tornio är dock ett betydligt sämre lag än Napoli och man har något på spåren nu så jag tror inte man kommer gå mållösa på söndag.

Torino då? Det är ett lag som är svårt att slå då man bara har 4 förluster på 14 matcher. Däremot har man 7 oavgjorda och brar 3 vinster. Man har även 5 raka BLGM och 10 av 14 matcher har slutat med att båda lagen gjort mål.

Man är duktig på att ta vara på sina chanser samtidigt som man läcker bakåt. Laget blir mer eller mindre tvingade att göra mål i varje match då man vet att man bara hållt nollan i 1 av 14 matcher och det var i första omgången hemma mot nykomlingarna Sassuolo. Man har två riktigt duktiga anfallare i Alessio Cerci och Ciro Immobile som tillsammans gjort 13 av Torinos 23 mål. Faktum är att man har släppt in 23 och gjort 23 mål i år och det tycker jag tala ganska mycket för hur lagets matcher brukar se ut.

Tycker BLGM i denna match till 1.90 är ett av de bästa spelen i helgen då det mesta talar för en ganska öppen match. Torino har jätteproblem att täppa igen bakåt men framåt är man som sagt ganska effektiva. Lazio är något på spåren och kommer göra allt för att klättra innan juluppehållet. Kryss här gynnar bara Torino så Lazio kommer ligga på. Det positiva här är då att Torino inte vet hur man stänger matcher så Lazio lär få en del chanser. Vad som talar för att Torino inte kommer gå mållösa är helt enkelt att Cerci och Immobile kommer ha lekstuga med Lazios, uppriktigt sagt usla mittbackar.

Torino (troligen): Padelli; Glik, Bovo, Moretti; D’Ambrosio, Vives, Farnerud, Pasquale; El Kaddouri; Cerci, Immobile

Lazio (troligen): Marchetti; Cavanda, Biava, Cana, Konko; Onazi, Ledesma, Hernanes; Candreva, Floccari, LulicKommer spela BLGM till 1.90 hos bet365 med 7/10 units!
bandytipset - 04 December, 2013, 21:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!