Det var en fin natt med som avslutades bra. Thunder -3 satt säkert där man vann varenda quarter. Durant och Westbrook stod tillsammans ensamma för 48,5% av Thunders poäng i en match som Nuggets inte klarade av att stå emot.

Det är ett väldigt brett utbud idag med några riktigt spännande matcher. Heat tar emot Pacers i ett riktigt tungviktsmöte samtidigt som Spurs gästar formstarka Suns. Mina blickar riktar sig dock mot Boston. Cetlics tar emot Pistons som blandat och gett denna säsong. Det har hela tiden funnits potential i Pistons men likt Nets har man inte fått det att fungera hundraprocentigt. De senaste matcherna har dock det mesta fallit på plats. Man kommer ifrån två starka matcher mot Pacers och Trail Blazers som båda kunde resulterat i vinst. Pacers fick se sig besegrade medans Trail Blazers kunde hålla undan i OT. Tidigare under december har man även lyckats vinna med 10p mot Heat.

John Smith snittar 15pts/game, vilket är hans lägste de senaste åtta säsongerna. Mot Trail Blazer och Pacers gjorde han 31, respektive 30 poäng och har varit en stor anledning till Pistons lyft. Logiskt nog ska det finnas ett större utrymme att göra poäng mot ett sämre lag som Celtics så det blir intressant att se hur väl de klarar av att hantera han.

Det är två jämnbra lag men där jag finner Pistons som starkare i dagsläget. Med ett stort självförtroende i bagaget ska man kunna rubba på Cetlics. Pistons är 6-0 ATS i deras senaste sex möten. Med en lina på +1 kan jag enbart se det utökat till 7-0. Jag väljer att spela Pistons -1 till 2.05

Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

Pistons (W12-L14) - Celtics (W12-L14)

Pistons borta (W6-L6) - Cetlics hemma (W7-L6)

Snittpoäng = Pistons (100.0) - Cetlics (95.0)

Snittmarginal = Pistons (-0.9) - Celtics (-0.8)

FG% = Pistons (45.1) - Celtics (45.2)

1 day rest = Pistons (W6-L8) - Celtics (W7-L7)

EDITERAD 2013-12-18 15.21:01

This is the stats tab
This is the post tip