Tjena.

Kommer spela Pittsburgh inatt. Oddset är i minsta lag.


Penguins kommer bara 2 vinster på dom 6 senaste matcherna varav förlust matcherna har kommit mot Flyers(dubbelmöte), Blues och Wings. Försvaret har INTE stämt alls ska man tillägga.
Bylsma var INTE glad över förlusten mot Blues där man radade upp chans efter chans.
Pens innehar en femte plats overall i NHL och har endast 7 poäng upp till Bruins som innehar Presidents Trophy dock med 1 match mer spelad för Bruins.
Man jagar självklart den platsen. Man ligger på andra plats i Eastern dock med samma poäng/matcher där Bruins leder.
Fleury vet att han måste stäppa upp för att vara säker på förstaspaden i laget då Jeff har kommmit mer och mer och slår igenom riktigt bra bortsett från debuten.
Malkin är en av dom bästa spelaren i ligan och kommer saknas idag. LEtang,Martin,Conner och Vokoun saknas också. Vindsnabbe Sutter kommer fylla upp Malkins plats i andra kedjan.
Jag tror Pens kommer komma ut riktigt hårt i dagens match.
När Bylsma inte är nöjd är det illa.


Phoenix kämpar för glatta livet för att nå slutspelet. Man gör det bra men samtidigt förlorar man matcher som man inte ska och speciellt hemma i Jobing Arena. På bortais är man inte samma lag som hemma.
Yotes spelade så sent som igår i MSG där viktige Smith blev skadad. Smith är Day to day och kommer INTE stå ikväll, inte ens med på bänken
Yotes har 3 vinster på sina 6 senaste och vinsterna kom mot Panthers och Flames hemma och en vinst borta i Staples i LA där man var totalt utspelade men man hade Smith i kassen som var riktigt bra.
Yotes innehar just nu den sista platsen i Western, Man har 80 poäng där jagande Dallas har 79, dock har Stars 1 match mindre spelad och kan alltså gå om.
Yotes har inte stabiliteten tycker jag för att komma långt i NHL just nu.
Det skiljer en hel del mellan lagen tycker jag och det är Pens som står för spelet medans Yotes står för arbetsvinsterna.
I Yotes saknas som jag nämnde Smith och Schlemko.

Pens är riktigt sugna att vinna denna matchen(precis som Yotes) Dock tror jag hemmaplanen och Pens lite sämre spel i föregående matcher kommer ge krut åt laget. Både Neal och Kunitz har fått så kallade Cond matcher nu och lär vara 100&

Dom har möts 1 gång denna säsongen och det var i Glendale där Yotes vann med 3-1.
Penguins spelas till @1.80. 3/5 Units läggs.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip