Ett hårt jobbande Sunderland gästar ikväll Premier League's mål gladaste lag Liverpool på Anfield.

Men hur målglatt kommer det här bli egentligen? Ja vi kan börja med att Sunderland gjort 2 mål på sina senaste 5 matcher, vilket inte är någon jätte bedrift, senast mot Norwich ställde man upp ganska offensivt med 3 Forwards i form utav Borini, Altidore och en lite släpande Adam Johnson.
Ändå så lyckades man inte knäcka Ruddy i målet.

Liverpool kommer till matchen efter en 6-3 seger borta mot Cardiff, en av dom mest underhållande matcherna i årets PL spel. Man har flera stora målskyttar, inte minst i Suarez och Sturridge.

Gus Poyet har uttalat sig om att eventuellt ställa upp defensivare i kvällens drabbning för att spela för poängen, vilket jag inte tror kommer fungera i längden, men jag tror att det kommer fungera ett tag, och jag tror det kommer fungera så pass bra att vi max har fått sett 1 mål i den första halvleken.
Därför tycker jag att flest mål i 2:a halvlek till @2.00 är ett mycket fint odds.

På Liverpools sex seanste matcher har det blivit fler mål i den andra halvleken i hela fem stycken av matcherna, i Sunderlands fall så har det blivit fler mål i den andra halvleken i tre av dom sex senaste matcherna.

Poyet är medveten om att varje poäng i slutet av den här säsongen är livs viktigt med tanke på deras placering i ligan, man ligger på en 18:e plats 3 poäng efter Crystal Palace, men med 2 matcher mindre spelade. Lika medveten om att varje poäng i slutet av säsongen är viktiga är Brendan Rodgers, Liverpool har inte varit med i toppen som man är nu sedan 2009, och man vill absolut inte slarva bort det fina läge man faktiskt har där uppe i guldstriden.
Med den kombinationen med en ett lag i ena änden som kämpar för att hålla sig kvar och ett lag som kämpar för en eventuell första plats i ligan så kan det bli en lite trevande start. Men efter 20-25 minuter tror jag att Liverpool kommer att ta över helt och även gå segrande ur denna match.

Då är frågan hur länge Sunderland kommer orka stå emot, men jag tror att det max kommer bli ett mål i andra halvlek och att det då i andra kommer öppna upp sig när Sunderland (måste) gå framåt för en seger, lika så om det är Sunderland som lyckas göra mål i första så måste Liverpool fram i andra för att göra mål, och tro mig mina damer och herrar, då kommer det smälla.