Speltips

Speltips Real Madrid - Dortmund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-02 20:45 Spela här

Speltips Real Madrid - Dortmund
Land: Liga: Champions League
Odds: 2.20 Speltips: Benzema
2014-04-02 20:45 Real Madrid - Dortmund Benzema 2.20 Greed

Jag har valt att spela Benzema målskytt till oddset 2.20

Benzema började säsongen dåligt, men 2014 har verkligen varit Benzemas år, talangen som köptes ifrån Lyon och som redan då var riktigt bra har äntligen börjat leverera till hans fulla potential.

Dortmund saknar till denna matchen Lewandowski, Schmelzer, Bender, Gundogan, Błaszczykowski och Subotic. Extremt stora avbräck, Dortmund kommer nog försöka försvara sitt nät så bra de kan, för de vet att de inte kan satsa på en vinst på Bernabeu.

Real Madrid saknar Arbeloa, Jese och Marcelo, samt Khedira som har varit skadad ett tag, låter som stora namn men Jese är ingen startspelare, Carvajal spelar minst lika bra som Arbeloa och Coentrao är en bra ersättare för Marcelo.

Jag tror Real Madrid gör minst 2 mål ikväll, Ronaldo har varit rätt dålig på senaste tiden, visst, han kanske har gjort mål men han har absolut inte spelat till sin potential sen han fick sin Ballon d'or. Bale har gjort många mål och assist, men han är helt enkelt för ojämn, han har inte hittat sin riktiga form än i Madrid. Benzema däremot har som sagt spelat riktigt bra på senaste tiden, han har gjort 11 mål sedan årsskiftet och har nätat i stora matcher som t.ex mötet mot Barcelona där han gjorde 2 mål och Atletico Madrid där han gjorde 1 mål, han gjorde även 2 mål mot Schalke.

Jag förstår inte oddssättningen, 1.44 på Ronaldo att göra mål ikväll och 2.20 på Benzema att göra mål, jag tror som sagt att Real Madrid gör minst 2 mål och jag skulle bli chockad om Benzema inte lyckas hitta nätet ikväll.

Rygga på egen risk / Greed

Trolig startelva Real Madrid:
Casillas - Carvajal - Ramos - Pepe - Coentrao - Xabi Alonso - Modric - Bale - Di Maria -Ronaldo - Benzema

Trolig startelva Dortmund:
Weidenfeller, Grosskreutz, Papastathopoulos, Hummels, Durm, Kehl, Kirch, Hofmann, Mkhitaryan, Reus, Aubameyang

Greed - 02 April, 2014, 12:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!