Speltips

Speltips Milwaukee Bucks @ Chicago Bulls

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-05 02:00 Spela här

Speltips Milwaukee Bucks @ Chicago Bulls
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Chicago Bulls -11.5
2014-04-05 02:00 Milwaukee Bucks @ Chicago Bulls Chicago Bulls -11.5 1.90 ABN


Chicagos formstarka lag Bulls är ett lag som inte minst satt sig själva på NBA-kartan som hemmastarka och som ett lag med otrolig individuell talang. Man jagar Raptors tredjeseed i eastern conference och siktet tycks vara orubbligt.

Detta får mig att tro på inget annat än kross i nattens matchup mot jumbon Milwaukee Bucks.

NBAs värsta lag besöker alltså Chicago och när man pratar om hemmaform kan man inte göra annat än att nämna lag som Bulls och Nets. Man letar efter en fjärde vinst samtidigt som man försöker putta ner Bucks ännu djupare i kvicksanden då Bucks är en förlust från att nå 62 förluster - vilket är det sämsta man någonsin har lyckats med på en säsong och detta präktade man med säsongen 93-94.

Som sagt, Bulls individuella talang och hemmaform är till synes oövervinnlig, inte minst av lag som Bucks. Noah har varit en av ligans bästa spelare, Augustine har även han varit otroligt bra och kom som en gudagåva för att rädda Bulls i mitten av december och det har gått utmärkt sedan man haft problem med spelet när Derrick Rosen försvann för säsongen pga skada.
Augustine snittar 17.2 pts på senaste 17 matcherna vilket var precis vad man behövde då spelet strulade utan Rose.

Det finns egentligen inte så jättemycket mer att skriva annat än att ligans kanske bästa hemmalag just nu (bortsett från spurs kanske, har inte så bra koll på dom statsen) tar emot ligans absolut sämsta lag för att inte nämna bortalag. Det finns ingen annan outcome än att Bulls vinner med mer än 15p i mina ögon och när linan ligger på -11.5 måste jag slå till.

Alltså, Bulls -11.5 till 1.90 spelas på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 04 April, 2014, 22:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!