Speltips

Speltips Miami Heat @ Atlanta Hawks

Sport: Basket Spelstopp: 2014-04-13 01:30 Spela här

Speltips Miami Heat @ Atlanta Hawks
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Hawks +4.5
2014-04-13 01:30 Miami Heat @ Atlanta Hawks Hawks +4.5 1.90 ABN

Förjävla illa form. Nets klarade inte av linan igår och förlorade tillslut. Absolut inte okej men förhoppningsvis vänder vi på steken idag. Fokus förflyttas till Atlanta i mötet mellan Hawks och Heat. En lina på Heat -4.5 är vad som spelas - kan man tro! Sätter istället mina slantar på ett rejält motiverat Hawks. +4.5 till 1.90 på bet365 som vanligt.

Eftersom Hawks finns med även idag citerar jag en del från gårdagens rek:

”Hawks är visserligen desperata för att nå slutspelet efter att man tappade en match mot Pistons som man borde ha vunnit men bryter man Nets två månader utan förlust på hemmaplan? Matchupen den här säsongen pekar inte på det då Brooklyn har vunnit båda mötena man haft och över de fem senaste matcherna har Brooklynlaget plockat hem fyra vinster.

Joe Johnson har en tendens att leverera mot Hawks med ett poängsnitt på 26pts. Han har dock inte bara levererat mot Hawks, utan har tillsammans med Paul Pierce varit just de poängsprutor som Nets har behövt efter att Lopez skadade sig. Det är en bidragande faktor till att man på sin 15 game win streak på hemmaplan har snittat 106p. Brooklyns svaga sida är bortaplan, men det är inte på bortaplan man spelar inatt. Därför lägger jag Nets -4.5 till 1.90 på bet365 ”.

Nu vann visserligen Hawks men jag hade spelat på Nets tio gånger av tio. Med det i tanke så imponerade Hawks och även om Heat är NBA:s kanske bästa lag har inte bortaspelet fungerat fullt lika bra som hemma. 22-17 och nu ställs man som sagt mot ett extremt motiverat Atlanta Hawks. Jag tror inte riktigt Heat kommer komma upp i samma nivå som vanligt och spelar därför emot dom.

Tidigare möten denna säsong:

Heat 16 poäng
Heat 2 poäng
Hawks 7 poäng

Två gånger skulle Hawks klarat dagens lina och under deras fem senaste matcherna har man gått vinnande ur fyra. Heat här däremot inte gjort lika bra ifrån sig. Endast två vinster och förlusterna har kommit mot Grizzlies, Nets och Timberwolves.

Som sagt. Heat kommer inte klara -4.5 och här och nu tar vi och vänder på formen. Följ mig på Twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 12 April, 2014, 19:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!