Speltips

Speltips Barcelona - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-16 21:30 Spela här

Speltips Barcelona - Real Madrid
Land: Spanien Liga: Copa del Rey
Odds: 2.20 Speltips: Real över 4,5 kort
2014-04-16 21:30 Barcelona - Real Madrid Real över 4,5 kort 2.20 Zinga

Jaha då var det dags igen. Mötet utan gränser, eller åtminstone med väldigt små gränser. Ännu mindre blir dem med tanke på att det är cupfinal och båda lagen kan satsa allt utan att behöva tänka på kommande avstängningar pga gula kort, då kort man drar på sig i cupen inte följer med i ligan (rätta mig om jag har fel).

Matchen i sig behöver ingen större presentation. Ni vet vad som gäller. Rak cupfinal, 90 minuter plus eventuell förlängning. Att spela 1X2 i denna fight är aldrig kul då hjärtat ALLTID säger Real men hjärnan ALLTID vet att Barca är det bästa spelet pre-game. Så anser jag även idag, eller man kan väl säga att så anser jag EXTRA mycket idag. Varför? Jo för vår käre Carlo har bekräftat att vår käre Ronaldo inte kommer att spela, och vi vet alla hur mycket han betyder för Real. Lämnar 1X2 spelet ändå då jag hoppas Real kan ta hem det, och vänder istället blickarna mot ett specialspel.

Dessa matcher renderar ALLTID i många kort. Domarna försöker till en början hålla hårt i korten för man vet att påverkan och trycket från publiken är stort, men när väl den första ostskivan åker upp ja då är det kört. Detta slutar troligen med mer än bara ostskivor så räkna med att julskinkan (nåja) åker upp även den.

Som vanligt kommer Barca föra spelet och jag räknar med ett ännu större bollinnehav än vanligt just pga att Ronaldo inte spelar, och det gör automatiskt att Real kommer att bli lite försiktigare. Eftersom Ronaldo dessutom inte arbetar mer än han behöver i det defensiva så kommer ersättaren, vem som än dyker upp i hans ställe, få ta ett större defensivt arbete.

Vare sig Barca eller Real tar ledningen så kommer matchbilden vara densamma under hela matchen. Barca kommer att ha bollen mest, ingen tvekan om saken. Ju längre matchen lider desto mindre tålamod hos Real-spelarna - precis som vanligt.

Vi har redan två säkra gula (minst) i Pepe och Ramos. Lägg därtill att ytterbackarna Coentrao och Carvajal kommer att få det jobbigt och chansen att någon av dem/båda får kort är hög även den. Ja ni ser, jag räknar helt enkelt kallt med att hela Reals backlinje kommer att åka på kort. Sedan struntar jag i om det är ovan nämnda herrar eller andra högre upp i planen som drar på sig dem. Alonso och Di Maria ligger farligt till även dem. Alonso pga sin defensiva position på planen och Di Maria pga sitt sjukt hårda defensiva arbete.

Jag ser inte hur Real ska kunna hålla sig under denna kortlina som erbjuds i en cupfinal där man kan tänja på gränserna i slutet av matchen. 2.20 tycker jag är ett guldodds - därför tvekar inte att på slänga in en slant.

EDITERAD 2014-04-15 23.27:48

Zinga - 15 April, 2014, 23:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!