Gårdagens rek på NY Mets rak gick in, Diamonbacks skapade lite spänning i slutet av nionde inning men det gick till slut och Mets vann med 5-2.

I den tidiga matchen ikväll tror jag att Detroit Tigers kan göra fler än 4 runs mot Cleveland Indians.

Tigers startande, för tillfället, är Justin Verlander. En duktig pitcher som kastat 21 innings på tre matcher, släppt 19 hits och 6 runs. Han har bra statistik mot Indians slagmän de senaste säsongerna. ERA 2.57. 13 strikeouts.

Indians startande, för tillfället, är Danny Salazar. En lovande pitcher som gjorde en bra avslutning på förra säsongen. Han har kastat 9.1 innings på två matcher , släppt 13 hits och 7 runs. ERA 6.75. 14 strikeouts.

Det som talar emot spelet, är att Salazar har en bra fastball. Och Tigers har hittills haft problem när pitchern kastar bra fastballs. Tigers blev nollade mot Padres förra fredagen när Cashner i Padres kastade riktigt bra, då missade jag reken på Detroit rak. Salazar hade dock problem sin senaste start mot White Sox, när han släppte 5 runs på 3.2 innings, och förmodligen kommer han skärpa till sig ikväll mot ärkerivalerna.

Min tanke, om Salazar fortsätter ha lite problem med kontrollen på sin fastballs så kan förhoppningsvis Detroit få några hits och någon/några runs. När/om Salazar blir utbytt kan de föhoppningsvis utöka mot Indians reliever, om de inte gjort nog, och göra minst 4 runs.

Tigers förlorade matchen igår mot Indians, 2-3. Och de vill nog inte få en 2-game sweep emot sig på hemmaplan mot Indians. Gillar inte att skriva "vill" för ingen som håller på med sport vill väl förlora, men jag menar att de kanske skärper sig lite extra. Förhoppningsvis.

Jag lägger 5/10 Units på att Detroit gör över 4 runs. Matchen är tidig, börjar 19.08 ikväll.

Läs, värdera, rygga på egen risk :)










EDITERAD 2014-04-17 13.10:13

This is the stats tab
This is the post tip