Speltips

Speltips Sevilla vs Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-04-24 21:00 Spela här

Speltips Sevilla vs Valencia
Land: Spanien Liga: EL
Odds: 1.88 Speltips: Ö2,5 mål
2014-04-24 21:00 Sevilla vs Valencia Ö2,5 mål 1.88 Polsater

Bekräftade startelvor:
Sevilla: Beto; Diogo, Pareja, Fazio, Navarro, Carriço, Mbia, Reyes, Rakitic, Vitolo, Bacca.
Valencia: Guaita; Pereira, Javi Fuego, Mathieu, Bernat, Keita, Parejo, Feghouli, Vargas, Cartabia, Alcácer.

Över 2,5 mål i matchen mellan Sevilla och Valencia känns väldigt bra på förhand (som alla spel gör såklart). Spelas till 1.88 på bet365 . Kika som vanligt på asianfliken och ta goal line o 2,5.

Läget i lagen:
Sevilla har hb Coke avstängd. Sebastian Cristóforo (startat sex EL-matcher på defensivt mittfält) skadad. Tänkbart lag:

Varas
Figueiraz, Fazio, Pareja, Moreno
Mbia, Iborra
Reyes, Rakitic, Vitolo
Bacca

Valencia:
Saknar Diego Alves (keeper som startat 6 matcher i EL och 24 i ligan) och Ricardo Costa (startat 6 matcher som mb i EL). Tänkbart lag:

Guaita
Pereira, Senderos Mathieu, Bernat
Parejo, Keita
Feghouli, Vargas, Fede
Alcacer

Stats: 4/6 senaste inbördes har gått ö2,5.
Sevilla har gått fem raka ö2,5 hemma, i fyra av dessa har man gjort fyra mål.
Valencia har gått ö2,5 tre av senaste fem bortamatcherna i EL. Tre av de fyra senaste totalt sett i EL. I alla tävlingar har man gått ö2,5 i 7/11.

I ligan blir det i snitt 3,29 mål i Sevillas matcher och 2,76 i Valencias matcher. Båda lagen har släppt in 47 kassar på 31 matcher - vilket är rätt mycket. Nio lag har släppt in färre.

Kommentar:
Helspanskt möte. Hett!

Valencia har roterat i ligan senaste matcherna medan Bacca fick vila för Sevilla i helgen. Så lagen har bra fokus på den här. Det som möjligen stör lite för Sevilla är att laget på söndag spelar en livsviktig match borta mot Athletic. Den matchen gäller kampen om fjärdeplatsen, som ger CL. Visst är det här en semifinal i en cup i Europa, men CL är CL.

Två lag med sina största styrkor offensivt. Även om ligamötet senast slutade 0-0 känns det som att det här mötet har goda chanser att gå över. Båda lagen håller ytterst sällan nollan när de ställs mot riktigt starkt motstånd. Även om Valencia kommer med en något defensiv uppställning har jag svårt att se det hålla mot ett riktigt formstarkt Sevilla, som öst in mål på sistone. Sevilla är ett lag som öser på hela vägen in, det visar inte minst det faktum att man både gjort och släppt in överlägset störst andel av sina mål sista kvarten.

Även om Valencia inte direkt rosat marknaden i år tycker jag ändå laget har en hel del offensiv kvalitet. Mot ett Sevilla som släppt in mål i fem raka hemmamatcher i ligan har man absolut kapacitet att näta.

Sammanfattat: Jätteform för Sevillas offensiv och möter ingen superdefensiv nu. Två lag som det svänger om och som båda gör och släpper en hel del mål. Styrkorna framåt snarare än bakåt. Bra skadeläge.

Även om det är är ett första möte i en EL-semi tycker jag matchen, med förutsättningarna uppradade ovan, har goda förutsättningar att klara en ö2,5 lina.

@nokkan21

EDITERAD 2014-04-23 22.11:48

Polsater - 23 April, 2014, 22:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
turfrider - 2014-04-25 07:50:38

Blev den dagens bästa spel? den gick ju inte in?

malisa - 2014-04-24 11:30:38

Känns som givet spel , enda vi kan inte veta är vilket gäng kommer dom ställa upp med tanke på superviktig match mot Bilbao knappt 3 dagar senare som kan avgöra vem som får kvala till CL ; kanske nåt att fundera på .
Livespel ?