Speltips

Speltips Honduras att ta noll poäng

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-15 18:00 Spela här

Speltips Honduras att ta noll poäng
Land: Brasilien Liga: VM grupp E
Odds: 3.25 Speltips: Honduras 0 poäng
2014-06-15 18:00 Honduras att ta noll poäng Honduras 0 poäng 3.25 Polsater

Spelet är alltså att Honduras tar 0 poäng i VM.


Finns under VM-fliken på bet365 . Det här är ett spel jag reket sedan länge, men som IB kommenterade:


IB. - 2014-06-08 12:08:27
Om du nu rekar 0p till 3,25 så kan du ju lika gärna spela en trippel på Honduras matcher. Spelar du en trippel på Frankrike, Ecuador och Schweiz så landar du på 3,90 hos bet365 . Finns säkert någon punkt högre.
/reflektion

Så om du inte hunnit spela det här kan den trippeln vara bra.


1 Schweiz 0 0 0 0 0-0 0
1 Ecuador 0 0 0 0 0-0 0
1 Frankrike 0 0 0 0 0-0 0
1 Honduras 0 0 0 0 0-0 0

Matchordning:
Frankrike - Honduras
Honduras - Ecuador
Honduras - Schweiz

Personligen tycker jag Honduras har ett av de sämsta lagen, om inte det sämsta, i hela VM. Stjärnorna är Celticbacken Emilio Izaguirre, Hull-backen Figueroa och Anderlecht-talangen Andy Nájar. Annars är det mycket inhemska spelare och en del från MLS.

Gör nu sitt andra raka VM. Förra gången slutade man med facit 0-1-2 utan egna gjorda mål.

Kvalspelet i Nord och Centralamerika är relativt lätt. I ett första kvalspel kom man tvåa efter Panama. Tog en dubbelseger mot slagpåsen Cuba och krossade Canada. I det avslutande gruppspelet slutade man trea efter Costa Rica och USA. Klättrade sig förbi ett Mexiko som genomgått en tuff period och kvalificerade sig tack vare det. Vad som är intressant är att man tagit tre av fyra segrar i det här kvalet på hemmaplan. Bortaspelet är det sämre med, vilket är en genomgående trend för Honduras sett i ett större perspektiv. Och att spela VM lär för Honduras bli som att spela på bortaplan.

Att lag slutar på 0 poäng i gruppspelet är inte jättevanligt, men 2010 var det två lag som gjorde det och 2006 samt 2002 var det tre. Så det är oftast ett par lag som gör det.

Hur ser det då ut i den här gruppen? För mig är det relativt jämnt mellan Ecuador, Schweiz och Frankrike. Ingen av dessa tre lär ha råd att ge bort några som helst poäng till Honduras om man vill gå vidare. Det är man naturligtvis väldigt medvetna om.

Frankrike är storfavoriter att avancera. Har inte gjort det särskilt bra de senaste mästerskapen men nu är man i alla fall här igen. Har ett på pappret väldigt intressant lag med väldigt bra spelare på varje position. Är bättre än Honduras på 11 av 11 positioner och jag skulle vara väldigt förvånade om man inte vinner öppningsmatchen. Oddsen indikerar också det, då Frankrike är den största favoriten av samtliga i VM:s öppningsomgång.

Ecuador är tredjehandsfavoriter att avancera i gruppen och kommer alltså ställas mot Honduras i andra matchen. Som jag har varit inne på en del tror jag att de sydamerikanska lagen rent generellt kommer gå starkt i den här turneringen. Spelade oavgjort mot Honduras i en träningsmatch nyligen, men jag håller ändå Ecuador som bättre. Har ändå en del spelare ute i Europa och ska vara klara favoriter. Lär också vara så att det är den här matchen de siktat in sig på att vinna om det ska bli avancemang. Finns inget annat än tre poäng för deras del. Slutade före Uruguay i kvalet i det (trots brassarnas frånvaro) tuffa sydamerikanska kvalet. Ändå imponerande. För det här spelet är nog den här matchen den mest kritiska, men jag håller ändå Ecuador som ett bättre lag. De centralamerikanska lagen brukar knappast rosa marknaden i VM och Ecuador är ett stabilt och ganska bra lag.

Schweiz är andrahandsfavoriter att avancera. En sak vi förmodligen kan utgå från i den här matchen är att vi kommer ha ett tokmotiverat Schweiz. Har väldigt svårt at se att laget är avsågat med 0 pinnar här. Om det så är avancemang eller kamp om gruppsegern man spelar om här kan kvitta - Schweiz LÄR behöva vinna. Som fotbollsnation har man gått framåt väldigt mycket de senaste åren. Har också ett bra lag med spealre som Behrami, Inler (båda Napoli), Shaqiri (Bayern München), Drmic (leverkusen), Lichsteiner (Juventus). Stabilt lag på samtliga positioner och har en skön mix av talang och rutin. Relativt tacksam kvalgrupp, men gjorde det bra som gick igenom den obesegrade. Bortsett från galna 4-4 mot Island släppte man in två kassar i kvalet. Stabilt. Har även gjort en del bra resultat i träningsmatcher (exempelvis vann man mot ett i det närmaste ordinarie Brasilien förra sommaren).


Summa summarum: VM är VM och mycket kan hända där. Men för mig är ändå Honduras klart sämre än övriga lag i gruppen Så länge inte exempelvis Frankrike får någon mental härdsmälta eller kollaps av någon typ så har jag oerhört svårt att se Honduras ha något att hämta här. 3.25 för tre raka torsk känns bra.

@nokkan21EDITERAD 2014-06-12 10.14:05

Polsater - 12 Juni, 2014, 10:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sl4mby - 2014-06-15 02:49:55

Tänkte precis säga som IB. Hitta trippeln istället...

IB. - 2014-06-08 12:08:27

Om du nu rekar 0p till 3,25 så kan du ju lika gärna spela en trippel på Honduras matcher. Spelar du en trippel på Frankrike, Ecuador och Schweiz så landar du på 3,90 hos bet365 . Finns säkert någon punkt högre.
/reflektion

anteliten - 2014-05-22 17:29:05

Blir en rygg här! De står även i 3.20 att ta ett poäng så man kanske "säkrar" lite då jag inte ser ett kryss mot Ecuador som omöjligt.

Nixinhas - 2014-05-16 21:24:36

Tycker Ecuador ser väldigt svaga ut, så där kan man hämta 1 poäng, dock har du rätt i att oddset är bra här!