Speltips

Speltips IFK Göteborg vs Norrköping

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-25 17:30 Spela här

Speltips IFK Göteborg vs Norrköping
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.9 Speltips: Asian -1
2014-05-25 17:30 IFK Göteborg vs Norrköping Asian -1 1.9 Polsater

IFK Göteborg asian -1 spelas till 1.9 på bet365 . Spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsseger för Blåvitt. Finns under asian-fliken.

6 IFK Göteborg 10 4 5 1 13-7 17
12 IFK Norrköpin 10 3 2 5 8-15 11

Hemma:
5 3 1 1 8-4

Borta:
1 1 3 2-8 -6 4

Blåvitt vann bägge mötena i fjol, vann 2-0 hemma.

Trpplägen:
1. Andreas Lindberg
2. Edvard Skagestad
3. Morten Skjönsberg
4. Andreas Johansson
5. Christoffer Nyman
6. Mathias Florén
7. Lars Krogh Gerson
8. Rawez Lawan
9. Arnór Ingvi Traustason
11. Christopher Telo
14. James Frempong
15. Marcus Falk Olander
17. Alhaji Kamara
20. Isaac Kiese Thelin
22. Christopher Meneses
23. David Boo Wiklander
26. Alexander Fransson
91. David Mitov Nilsson

Mittback Tkalcic (10/0) skadad. Yb Linus Wahlqvist (8/0) på landslagsuppdrag.

"När det gäller startelvan är Janne lite osäker hur han ska formera den då några spelare har haft lite skador och sjukdomar i veckan. Först på matchdagen bestämmer sig IFK-managern."

Blåvitt har inte släppt trupp än, men det ska inte vara några bekymmer där. Joel Allansson fick äntligen spela från start senast och Lasse Vibe hoppade in. Så det ser bra ut. Alvbåge får fortsätta tittar från läktaren.

Kommentar: Blåvitt är på gång. Såg laget på plats mot Djurgården och känslan är att man borde vunnit den. Försvarsmässigt såg det ruskigt bra ut då man släppte till noll heta lägen på hela matchen. Offensivt hade man iofs en del problem, men skapade ändå tillräckligt för att vinna. Jakob Johansson ser väldigt intressant ut i sin offensiva mittfältsroll. Nu bör Lasse Vibe vara redo för mer spel än senast dessutom. Blåvitt har nu åtta raka utan förlust. Fem av dessa är visserligen kryss, men imponerande ändå. Efter hemmaförlusten mot Malmö har man 8-1 i målskillnad och 2-1-0 som tabellrad. Åtta pinnar upp till Malmö i topp gör att bara seger gäller här, finns inget utrymme för annat.

IFK Norrköping har jag skrivit ner här vid något tillfälle. Laget har som bekant tappat Khalili, Thorvaldsson och Smedberg det senaste året, vilket är tunga tapp. Jag har tidigare pekat på att jag har svårt att se vem som ska göra lagets mål. Mycket riktigt har man också mäktat med minst mål i Allsvenskan (8 på 10 matcher). Man sprattlade till och skrällde mot AIK, men bortsett från det har man inte ens gjort mål borta. Tre av de förlusterna har kommit med mer än ett mål.

Jag har sagt det förr och säger det igen, Blåvitt hemma mot den här typen av lag är mer eller mindre bank. Var seriens bästa hemmalag i fjol och har visat att man är bra på Ullevi även i år. När man då får nästan dubbelt betalt med brasklappen att det är insatsen tillbaka vid uddamålsvinst måste man syna. Har svårt att se Peking hota Blåvitts solida försvar. Nu har Peking dessutom ett par defensiva avbräck och det blir tungt mot ett hungrigt Blåvitt.

2-0?

@nokkan21

Polsater - 24 Maj, 2014, 18:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!