Speltips

Speltips Italien - Costa Rica

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-20 18:00 Spela här

Speltips Italien - Costa Rica
Land: Liga: VM
Odds: 2,25 Speltips: 1, -1
2014-06-20 18:00 Italien - Costa Rica 1, -1 2,25 Skrällen

Costa Rica gjorde en väldigt bra match mot ett väldigt platt och odisciplinerat Uruguay som tillsynes sprang runt med 10kg hantlar på fötterna. Det fanns ingen kreativitet och ingen som såg ut att vilja ha bollen i Uruguay.

Det är alltid mycket nerver i en öppningsmatch i VM och att Costa Rica skulle kunna ta poäng mot Uruguay är faktiskt inte helt otänkbart. Men att man gör det med 3-1 är imponerande. Nu gjorde man de dock inte tack vare sin blixtrande offensiv och sina tekniska, kreativa spelare. Utan man vann tack vare Uruguays passivitet. Men en öppningsmatch är alltid en öppningsmatch med mycket nerver och därför den bästa chansen för ett svagare lag att ta några pinnar av ett på papper starkare lag.

Italiens öppningsmatch spelades mot England och var enligt mitt tycke en relativt underhållande match. Matchen i sig bjöd på ett högre tempo än va ja tror de flest trodde. Matchen spelades ju ändå på den mest omskrivna arenan i detta VM. Italien förde spelet matchen igenom mer eller mindre, bjöd England på några kontringar vilket resulterade i ett av VM´s hittills snyggaste mål. Nu slår ju inte Sturridge the flying dutchman, men han ligger och nosar på andraplatsen.

Man såg man att spelarna hade det kämpigt med värmen och den höga luftfuktigheten som varenda tidning skrivit spaltmeter om. Ändå fick vi se ett bra tempo i matchen vilket gör att ja tror att Italien kommer ha ännu en eller två växlar av bolltempo att lägga i.

Jag tror att Costa Rica kommer gå in i matchen mot Italien med ett stort självförtroende (med all rätt) och viljan att anfalla och på nytt skrälla mot ett på papper starkare lag. Däremot tror ja inte att de kommer lyckas ta sig förbi den köttmur Italien kommer ställa upp med. Ser en matchbild där Costa Rica ju lägre matchen går kommer krypa ner mer och mer på egen planhalva som konsekvens av Italiens höga bolltempo och bollinnehav. Ett Italien som kommer gå rakt på mål med många avslut och ungefär hälften utanför.

Skulle inte bli förvånad om Pirlo dunkar in en frispark eller ett distansskott från 20-30 meter. Han har ju redan varit och nosat på ribban. Tror att Italien kan komma att göra både 1,2 eller 3 mål på ett Costa Rica som kommer släppa till mycket bakåt i början av matchen och inte direkt skapa något framåt.

Att då se oddset -1 på Italien till hela 2,25ggr degen är för mig taget alla dagar i veckan.

Matchen spelas som en dubbel med:
Frankrike -1,5 Asian @ 3,00

Total odds: 6,75 hos bet365 .

EDITERAD 2014-06-18 15.04:06

EDITERAD 2014-06-18 15.04:28

Skrällen - 18 Juni, 2014, 15:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
presidenten - 2014-06-20 09:47:06

Mycket bra rek. Jag har spelat Italien-1 frankrike-1 och ecuador. Här gör balotelli 1-0 och sedan lägger Pirlo in bollen på det eleganta och säkra sätt som han brukar. Han är fan världens i särklass bästa frisparksskytt