Ja du, spelen under VM började med bravur de 5 första dagarna men diverse spel på Belgien, Brasilien, Holland och Spanien gjorde så att man är nere på noll igen.

Tyskland - Ghana 1 (-1.5) @2.00
Schweiz - Frankrike 2 @ 1.80

Sammanlagt odds 3.60 ggr pengarna.

Båda lagen har spelat varsin match med ett positivt men inte helt övertygande resultat.

Frankrike slog i premiärmatchen Honduras med klara 3-0. Helt rättvist sluresultat även om det tog lite tid för frankrike att komma igång. Benzema ”gjorde” tre baljor.
Vad jag kommer ihåg hade inte honduras mycket framåt. Hela laget agerade stabilt i försvaret medans man hade lite svårt till en början i anfallet. Matchens profil, Valbuena kommer bli ovärderlig mästerskapet igenom. Han var överallt när frankrike rullade boll och ingenstans när honduras jagade boll när den fanns i hans ägo.

Schweiz mötte i premiären Ecuador. En match som man var i underläge men som man tillsut vann i bokstavligen den sista sekunden. En ganska tillknäppt match där schweiz hade övertaget men likt frankrike hade det lite svårt att komma igång med passningarna i anfallet. Man gjorde mål på en hörna och en kontring. I Schweiz är det för min del Shaqiri man måste hålla koll på. Kraftfull, kreativ och skjuter bra. Där får frankrike jobba.

Inga skador vad jag har hört.

Men allt som allt är frankrike bättre på varje situation och ska bara avgöra gruppen här vilket jag även tror man gör. Inget hattrick för benzema denna gången utan denna matchen avgör pogba och valbuena. 2-0 frankrikes fördel.

Tyskland fullständigt körde över portugal i sin premiär med hela 4-0. 3 mål av världens mest underskattade spelare thomas Muller och ett av Mats Hummels. Och visst matchen förstördes av den utomordentligt idiotiske Pepe som skallade Mulle och fick rött. Då stod det redan 2-0 men matchen var fortfarande levande. Tyskland hade boll medan portugal kontrade. Mycket fint tyskt spel på alla situationer, däremot så är Hummels inte helt säker till matchen mot Ghana.

Ghana förlorade väldigt snopet mot USA i sin premiär. Dempsey gjorde mål efter 29 sekunder, därefter va USA farliga i ca 7 minuter till sen ägde Ghana hela matchen. Man gjorde mål med 10 minuter kvar av ordinarie men släppte sedan ett på hörna i 85 minuten.

Killar att se upp med för tyskland är favoriten Gyan och den brutalt snabbe Atsu. Inte effektiva för fem öre men dem får sina lägen.
Däremot förväntar jag mig inte att ghana ska få ha lika mycket boll som man hade mot USA.
Samma här, tyskland är bättre på alla positioner.
Slutresultat. 3-0 i Tyskland favör, Lahm placera in den i bortre och Klose kommer in och tar över rekordet med flest mål ever i VM med 2 nickmål.