Speltips

Speltips Holland - Mexiko

Sport: Fotbolls-VM Spelstopp: 2014-06-29 18:00 Spela här

Speltips Holland - Mexiko
Land: Brasilien Liga: VM
Odds: 2.15 Speltips: 1
2014-06-29 18:00 Holland - Mexiko 1 2.15 mr_england

Formen är god då jag satt fyra av de fem senaste rekarna till oddsen 3.60, 2.87, 2.20 och 1.80.

Då jag tittar på 1-X-2-oddsen i matchen Holland-Mexiko får jag exakt samma känsla som då jag rekade Tyskland att vinna mot Portugal till 2.20 tidigare i VM. Ett ganska tråkigt och inte på något sätt unikt favorittips men då oddset på Holland är mycket högre än vad jag trodde vi skulle erbjudas så är det ju bara att slå till. I skrivande stund erbjuder bet365 oddset 2.15 på Holland att vinna matchen. Det innebär att bet365 ger Holland mindre än 50 procents chans att vinna den här matchen. Det köper jag inte alls och jag tror Holland har mycket större vinstchans än så vilket motiverar spel.

Egentligen borde det räcka med att motivera det hela med att Holland är ett bättre lag än Mexiko och oddset högre än väntat så det är bara att spela. Enkelt :) Jag ska dock försöka göra en lite bättre analys än så…

Holland imponerade stort i gruppspelet och oddset på att Holland vinner VM har nu sänkts från 34.00 innan VM startade till 9.00. Trots att Holland hade en mycket tuff grupp på papperet så vann man samtliga matcher och tog nio poäng. Holland imponerade särskilt i 5-1 segern mot Spanien men jag tycker även de var bra i de övriga matcherna i 3-2 segern mot Australien och 2-0 segern mot Chile. En del tycker inte att Holland imponerade mot Australien men jag håller inte med. I den matchen gick Holland in som storfavoriter efter utklassningen av Spanien och det förvånade i alla fall inte mig att man var lite trögstartade med de förutsättningarna och efter vad som hände mot Spanien och i en match man bara skulle vinna. Då det verkligen gällde på slutet visade Holland stor klass och man avgjorde matchen när det väl krävdes vilket var imponerande.

Hollands styrka ligger i offensiven vilket 10 mål på de inledande tre gruppspelsmatcherna vittnar om. Man har en fantastisk offensiv med spelare som Robben, Van Persie, Schneijder mm. Jag är särskilt förtjust i Robben som jag tycker är världens bästa spelare då han är på topp som nu. Robben är i det närmaste ostoppbar. Att Hollands offensiv är bra visste vi dock redan på förhand. Det som gjort att Holland nu räknas som ett av de lag som kan vara med och slåss om VM-guldet är att spelarna från den inhemska ligan levererat. De var den stora osäkerhetsfaktorn på förhand men dessa spelare har verkligen överträffat de flestas förväntningar. Holland är bra på riktigt och som en helhet.

Mexiko gick vidare till åttondelsfinal efter en andraplats i grupp A. Sju poäng i en grupp med lagen Brasilien, Kroatien och Kamerun är inte illa. Särskilt inte då det var kris i Mexiko innan VM och man inte imponerade alls innan turneringen. Mexikos styrka har dock varit defensiven och man släppte bara in ett enda mål i gruppspelet. Mittbacken och lagkaptenen Rafael Marquez har varit fantastisk. Även om Mexikos resultat så här långt i VM har varit väldigt bra på papperet så tycker jag ändå det är lite smickrande. Så bra har man inte varit och jag tyckte exempelvis inte att Mexiko var bättre än Kroatien då de båda lagen möttes. Det var små marginaler som avgjorde. Även om det är svårt att göra raka jämförelser mellan lag och grupper så tycker jag att Holland imponerat mer. Mexiko är ett lag i ungefärlig klass med Kroatien, det tycker jag spelet har visat, och då vet vi ju vilka som ska vara favoriter och borde vinna den här matchen.

Jag tror att Robbens och Hollands offensiv till slut bryter ner Mexikos defensiv…

Spel. Holland-Mexiko 1 – odds 2.15 bet365

mr_england - 26 Juni, 2014, 23:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Freppo - 2014-06-29 13:12:09

Tror också på Holland här. Lägger även en peng på att Robben gör mål i matchen till 2,75. Som alla verkar vara ense om är han en av världens bästa spelare när han är i form. Nu är han i form och är även van vid stora betydelsefulla matcher. Han kan själv rulla upp ett helt försvar, men jag tror att vi får se ett klassiskt Robben-mål där han bryter in från högerkanten och knorrar in den i bortre hörnet.
Funderar även på att han gör första målet till 6 ggr, men det är ju givetvis lite mer chansartat.

mr_england - 2014-06-28 15:03:30

Pettson och Nixihas: Jag håller inte med någon av er.

Det jag försökte säga i min text, även om jag kanske var otydlig, är att det var den psykologiska effekten som gjorde att Holland fick en dålig start mot Australien. Inte att Australien gjorde Holland dåliga eller att Australien är ett bra lag.

Holland hade precis slagit regerande värlsmästarna Spanien med 5-1. Då kan det vara förlåtet att man tar litet lätt på det i början av matchen då man ska ut och möta ett "skitlag" som Australien som man bara ska slå. Jag tror inte man ska dra för stora växlar av Hollands start mot Australien. Så fort det drog ihop sig och det blev allvar i andra halvlek och Holland började kämpa på riktigt så avgjorde Holland med klass.

Pettson - 2014-06-28 12:32:26

Nixi, enda som chockar med costaR är att de vann. Jag hade de vidare från gruppen. Sen har jag spelat inhemska ligan förmodligen längst av de jag känner också. Håller med om att de är mycket jämnare i dagens fotboll än för 20-30 år sedan.

Tar dock inte bort faktumet att aus gjorde holland dåliga. Ta första matchen mellan uru vs costaR. där gjhorde uru sig själv dåliga.

med sydA dominans hitills, 2.8 mål per match är jag nöjd. + att de äntligen fattat att sprayen+goal-line ska vara med. det ända som är jobbigt är de ca 293 spelare som legat och jämrat nere på marken för att sen kliva upp utan skada. ca 120min till teatern.

Nixinhas - 2014-06-28 11:42:14

Pettsson, det finns typ 10 lag i årets VM som Australien skulle kunna ta sig före i ett gruppspel, och dessutom är det alltid svårt att spela mot vilket lag det än är i ett VM. Det är därför Costa Rica är vidare nu på 7p, dem är också ett av de "sämsta" lagen:) Inte alls konstigt att Aus skakade Holland, för man gjorde Holland dåliga, så bra var man.

Pettson - 2014-06-27 16:42:05

Tror själv på X eller 2a och kommer spela till M's favör. Håller med om att Robben imponerat. Dock är det starkt att vinna mot kroatien(med de offensiva kvaliteterna) i en match de inte behövde(mer än X:et).

Här själv plockat ut M långt(pre) i denna turnering och ser ingen anledning att sluta. Holland gjorde en bra insats mot Spanien men tycker(jämf med dig) att de hade problem mot ett av turneringes svagaste lag, nämligen australien. 1-1 målet kom bra innan ht och andra halvlek var det ingen snack om vilka som skulle ta hem 3p, inte spanien direkt. australien inget vidare och ställningskriget och def. matchen mot chile var mer en formalitet där matchbild inte speglade res med 2 mål. borde slutat 1-0 till holland. men chile är ett lag som komemr kunna klappa ihop lätt om det inte går deras väg.

Mexikos 1-0 vinst mot afrikanerna kunde lika gärna ha skrivits till 3-0. stark och balanserad blandning mellan offensiva och defensiva kvalitter som jag tycker många verkar glömma bort. Utan likt dig endast se till defensiven. tror M klarar X +förlängning eller rak 2a. Hemmapubliken har lyft laget hitills likaså och kommer fortsätta göra det. Kommer verkligen krävas att hollands toppnamn leverar fullt ut för att holland ska vinna. Som jag ser det har Hollands väg vart lättare än Mexikos och på "hemmaplan" kan laget slå vilket lag i världen.

jag kör Mexiko, Colombia, Argentina och Frankrike i en härlig åttondelsfyrling.

/viva viva arriba! :-)

woland - 2014-06-27 08:38:08

Kryss känns mer troligt med tanke på att båda är obesegrade och har fin form.

Mackan12 - 2014-06-27 07:27:27

Som vanligt bra och välskriven Rek. Tar denna hårt.

AK5092 - 2014-06-27 04:12:33

Bra rek. Tänker likadant. Rygg!